Návštěvník Hardlama Odesláno 20. září 2012 Sdílet Odesláno 20. září 2012 Dobrý den, nevíte někdo jak přivést UPC wifi modem EPC 3925 do továrního nastavení ? Stejně jako když sem ho poprvé zapnul. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 20. září 2012 Sdílet Odesláno 20. září 2012 vzadu je takový malý zapadlý tlačítko, to je třeba podržet, dokud nezačnou kontrolky blikat Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beris Odesláno 20. září 2012 Sdílet Odesláno 20. září 2012 RESET (Restartování): Stisknutím a podržením tohoto tlačítka na 1–2 sekundy lze restartovat adaptér EMTA. Pokud toto tlačítko stisknete a podržíte déle než deset sekund, nejprve se obnoví výchozí nastavení výrobce a potom bude brána restartována. Citovat Premium Premium 5G ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Ostrava-Poruba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. února 2016 Sdílet Odesláno 9. února 2016 Já bych chtěl back up soubor s továrním konfguračním nastavením,kopie souboru aktuálního nastavení a nasledné obnovení mi je na nic a čudlík má určitě stejnou funkci...nevíte kde sosnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. března 2016 Sdílet Odesláno 3. března 2016 Dobré dopoledne všem... obávám se, že poradím totéž, sám jsem se tak dlouho hrabal v nastaveních Cisca, až ze mně dostalo depresi a odmítalo dál spolupracovat. Delší podržení (toho zapuštěného tlačítka) - tedy výše zmíněných 10 vteřin (a dalších 5 jako rezerva) opravdu uvede modem do původního / továrního nastavení. Včetně resetu admin hesla (defaultní jméno i heslo jsou prázdné)... Můžu Vám na požádání poslat backup nastavení, ale nejsem si jistý (jak říká klasik) komu tím prospějete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. března 2016 Sdílet Odesláno 3. března 2016 jo a kontakt: třeba se mi ozvěte sem: erup.czech(a)gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.