Odesláno 20. září 2012 12 let Dobrý den, nevíte někdo jak přivést UPC wifi modem EPC 3925 do továrního nastavení ? Stejně jako když sem ho poprvé zapnul. Děkuji
Odesláno 20. září 2012 12 let vzadu je takový malý zapadlý tlačítko, to je třeba podržet, dokud nezačnou kontrolky blikat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 20. září 2012 12 let RESET (Restartování): Stisknutím a podržením tohoto tlačítka na 1–2 sekundy lze restartovat adaptér EMTA. Pokud toto tlačítko stisknete a podržíte déle než deset sekund, nejprve se obnoví výchozí nastavení výrobce a potom bude brána restartována. Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 9. února 2016 9 let Já bych chtěl back up soubor s továrním konfguračním nastavením,kopie souboru aktuálního nastavení a nasledné obnovení mi je na nic a čudlík má určitě stejnou funkci...nevíte kde sosnout?
Odesláno 3. března 2016 9 let Dobré dopoledne všem... obávám se, že poradím totéž, sám jsem se tak dlouho hrabal v nastaveních Cisca, až ze mně dostalo depresi a odmítalo dál spolupracovat. Delší podržení (toho zapuštěného tlačítka) - tedy výše zmíněných 10 vteřin (a dalších 5 jako rezerva) opravdu uvede modem do původního / továrního nastavení. Včetně resetu admin hesla (defaultní jméno i heslo jsou prázdné)... Můžu Vám na požádání poslat backup nastavení, ale nejsem si jistý (jak říká klasik) komu tím prospějete
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.