Návštěvník king555 Odesláno 27. září 2012 Sdílet Odesláno 27. září 2012 Ahoj, UPC Internet obsahuje: emailové konto (mailbox) 5x20MB, 25 aliasov, pridlená je 1 pripárna mailová adresa, tá môže mať 5 aliasov, kde sú definované ďalšie 4 adresy a ich 20 MB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 27. září 2012 Sdílet Odesláno 27. září 2012 upc musí mít nějakou stránku, kde se to dá nastavovat... inteligentní uživatel ale používá upc email jenom na spam, bordel a dočasný registrace a na to snad stačí jeden účet Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 27. září 2012 Sdílet Odesláno 27. září 2012 (upraveno) Ides na prihlasovaciu stranku webmail ...a v administracii upcmail zadas uzivatelske meno (tvoja sucasna adresa upcmail) a heslo obdrzane od upc Upraveno 27. září 2012 uživatelem Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 27. září 2012 Sdílet Odesláno 27. září 2012 Ja mail od UPC pouzivam (sice na jako hlavni, coz ani nedoporucuju) a funguje spolehlive, rozhodne lip nez treba mail od Seznamu, denne me na nej chodi desitka mailu a zadny problem, spam chodi minimalne , odkazy na nastaveni mailu najdes zde v sekci odkazy odkazy.php Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kokolka Odesláno 29. října 2012 Sdílet Odesláno 29. října 2012 Taky mám upc mail, ale taktéž není hlavní. No o seznamu ani nemluvím. Poslední dobou jsem si všimla, že už i to, kde ten mail máš, dost znamená. Dost to vypoví. Hlavní mám u google, ale s tím upc nemám taktéž problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.