Návštěvník Sxmanek Odesláno 28. září 2012 Sdílet Odesláno 28. září 2012 Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké je vlastně připojení UPC internetu. Jestli musím mít doma zavedenou pevnou linku nebo jestli je možnost zavést na střechu anténu a tou přijmat signál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 28. září 2012 Sdílet Odesláno 28. září 2012 Tímtéž kabelem, jako televizní signál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Sxmanek Odesláno 28. září 2012 Sdílet Odesláno 28. září 2012 A když si pořídím balíček TV+Internet mohu to tahat po jednom kabelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 28. září 2012 Sdílet Odesláno 28. září 2012 Ty to netaháš. K tobě to "přijde" samo po jednom kabelu - koaxu. Na konci toho kabelu je / bude zásuvka s několika zdířkami. Jedna pro TV, jiná historicky pro rádio a třetí pro kabelový modem. Z modemu Internet dostaneš buď přes UTP (kroucený kabel s 8 vodiči) nebo přes USB. Existuje varianta dražšího modemu (měsíční poplatek) s WiFi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 28. září 2012 Sdílet Odesláno 28. září 2012 Rádio není jenom historicky a hodně lidí to používá třeba proto, že tam jsou stanice jinde nechytatelné (Valc apod.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 28. září 2012 Sdílet Odesláno 28. září 2012 Ta anténa pro rádio tam je už hodně dlouho, dokonce déle než ta "datová" zdířka pro modem. Tím jsem myslel historicky. Já jsem ji také kdysi používal, ale protože je to analogové rádio, tak je "místní" a Radio Valc třeba u nás není. Navíc UPC při každé příležitosti tvrdí, že je to něco navíc, na co vlastně nemám žádný nárok, takže veškeré reklamace závad byly na nic. Rádio se dá chytit i v digitální podobě přes DVB-C, ale pro mne lepší je ho "naladit" na Internetu. Kromě PC a mobilů na to doma používám Zalip MAA502 a jsem naprosto spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 29. září 2012 Sdílet Odesláno 29. září 2012 Takový přístroj už řeším asi rok a zatím jsem vždycky skončil u toho, že si pustím PC a Country rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 29. září 2012 Sdílet Odesláno 29. září 2012 Dobrý den,chtěl bych se zeptat jaké je vlastně připojení UPC internetu. Jestli musím mít doma zavedenou pevnou linku nebo jestli je možnost zavést na střechu anténu a tou přijmat signál. Hlavne musis mit doma zavedeny kabel od UPC, coz si muzes overit na strankach UPC http://web.upc.cz/dostupnost/ Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.