Odesláno 16. listopadu 2012 12 let Vypadavaji i ostatni kanaly v multiplexu kde bezi CS Film ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. listopadu 2012 12 let Žel, to nedokážu říct. Já sleduji/nahrávám z toho muxu hlavně z CS Filmu. Ale řekl bych, že to je spíš pouze na CS Filmu samotném. Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha
Odesláno 17. listopadu 2012 12 let To se me moc nezda, to by muselo blbnout vice lidem. Kdyz to vypadne, tak se koukni jake hodnoty ma uroven signalu na tomto multiplexu, pripadne to i porovne s ostatnima muxama. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. listopadu 2012 12 let Asi 14 zlobí - kostičky na MIX 3 - 674. Asi 7 nebo 8 programů všetně těch v hlavičce. Dnes již pouze nápis Není signál. Technik již objednán. Lokalita Brno-Bohunice, ul. Spodní (je to pod nemocnicí). Pokud kabely mění technik, kolik si účtuje? Mějte se. Bobo
Odesláno 25. listopadu 2012 12 let Účtuje si dle tohoto ceníku: http://www.upc.cz/pdf/Cenik_praci_a_mat ... _firem.pdf
Odesláno 25. listopadu 2012 12 let Radsi si ty kabely nejprve zkontroluj sam, at tam nejede zbytecne a ty to neplatis. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. listopadu 2012 12 let Děkuji za odpověď, ale myslel jsem, že technik, pokud jsou nedostatečné kabely, tak má jeden pořádný kabel s trojitým stíněním a pořádné koncovky - naměří, nalisuje koncovky a hotovo. A pokud asi do 10-12 listopadu všechny kanály byly naprosto perfektní a nyní je nefunkční celý MUX3, tak je to snad problém UPC a ne moje. A UPC musí sjednat nápravu. Proč bych měl platit výjezd technika? Max. cenu za pořádný kabel ... pokud je to nějaké rušení. Bobo
Odesláno 26. listopadu 2012 12 let Pokud ty stavajici kabely mas nainstalovane od technika UPC, tak za opravu platit nic nebudes. Ale jak rikam, je dobre to nejprve proverit, muze byt treba i povytazeny konektor a pod., pak uz bys mohl platit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. listopadu 2012 12 let Děkuji za odpověď, ale myslel jsem, že technik, pokud jsou nedostatečné kabely, tak má jeden pořádný kabel s trojitým stíněním a pořádné koncovky - naměří, nalisuje koncovky a hotovo.A pokud asi do 10-12 listopadu všechny kanály byly naprosto perfektní a nyní je nefunkční celý MUX3, tak je to snad problém UPC a ne moje. A UPC musí sjednat nápravu. Proč bych měl platit výjezd technika? Max. cenu za pořádný kabel ... pokud je to nějaké rušení. Bobo No ono jestli toho 10-12.11.2012 spustili v tvém okolí vysílač DVBT tak to moc problém UPC není. Pokud máš kvalitní kabely od zásuvky k STB (TV) tak se nemáš čeho bát a platit nic nebudeš. Technik přijede, změří signál na zásuvce a pak signál u STB (TV). Tím zjistí kde je problém a podle toho uvidíš co zaplatíš. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.