Přejít na obsah

Min. doba užívání a výpovědní lhůta

Doporučené příspěvky

Návštěvník delele

Dobrý den, věděl by někdo, prosím, jak je to s výpovědní lhůtou u programových balíčků? Teda přesněji řečeno - min. doba jejich užívání je 3 měsíce - můžu zažádat o zrušení už během 2. měsíce /kvůli 30-ti denní výpovědní lhůtě,/?

Jde mi o to, že za 4. měsíc už platit nechci, kdy je teda optimální zaslat žádost o zrušení doplňkové služby? Balíčky mám od 6.9.

Děkuji.

Návštěvník radoslavcz

30-ti denní výpovědní lhůta = požádat o zrušení 30-dní před plánovaným zrušením. Poplatek za snížení 300,- Kč, nemýlím-li se.

* Při dřívějším ukončení zatím vždy bez problémů.

30 denní výpovědní lhůta ano, 300Kč za zrušení ne. Těch 300Kč je při snížení základní nabídky nebo snížení tarifu internetu. Za zrušení doplňkového programové balíčku se nic neplatí.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Návštěvník mipo
30 denní výpovědní lhůta ano, 300Kč za zrušení ne. Těch 300Kč je při snížení základní nabídky nebo snížení tarifu internetu. Za zrušení doplňkového programové balíčku se nic neplatí.

Ovšem podmínky jsou postavené tak, že se poplatek za snížení účtuje téměř vždy. Přešel jsem z již nenabízené služby Standard na Komfort, což je pouze změna názvu, protože počet programů zůstal beze změny, ale měsíční tarif je o dost nižší, a poplatek 300 jsem musel zaplatit. Takže mi to evokuje název Poplatek za snížení ceny.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...