Návštěvník Liquid Scale Odesláno 7. října 2012 Sdílet Odesláno 7. října 2012 Dobrý den, přítelkyně má internet od UPC přes kabelovku a má modem Webstar EPC2100R ...Koupila si notebook a potřebuje wifi. Tak jsem vzal doma staré ADSL modemy a zkoušel to rozchodit přes ně...Vždycky šla wifi 2 minuty, potom si adresu ukradl zase stolní pc....Nicméně po 4 hodinách jsem se zde dočetl, že problémem je to, že ADSL modem nemá WAN port, který by si převzal nastavení od modemu. Bude tedy stačit jakýkoliv Wifi router za cca 400 kč (nějaký TP Link řekněme) ?? Nebo musí splňovat určitá kritéria ? Jde opravdu jen o vytvoření wifi sítě.... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 7. října 2012 Sdílet Odesláno 7. října 2012 Pokud ma tarif 30 nebo 60 Mbit, tak bude stacit jakykoliv router s wifi N (i N-lite 150 Mb) U tarifu 120 Mbit bych uz koupil nejaky s Gbit porty a 300 Mbit wifi N, pripadne i s podporou 5 GHz, pokud ho ma i ten notebook. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 7. října 2012 Sdílet Odesláno 7. října 2012 Nepotřebuje ani router, stačí AP, např. TP-LINK TL-WA730RE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 7. října 2012 Sdílet Odesláno 7. října 2012 No to ne, protoze to by tam pripojila zase jen jedno PC. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 7. října 2012 Sdílet Odesláno 7. října 2012 "Koupila si notebook a potřebuje wifi." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kulombo Odesláno 7. října 2012 Sdílet Odesláno 7. října 2012 "potom si adresu ukradl zase stolní pc" EPC2100 je ED2 modem, takže stačí opravdu i ten nejlevnější router s 802.11 n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 7. října 2012 Sdílet Odesláno 7. října 2012 no počkat, nejlevnější je např. i tenda a i takovej nefunkční odpad se dá koupit pod označením router Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Liquid Scale Odesláno 7. října 2012 Sdílet Odesláno 7. října 2012 Tak to je super ..díky moc ..uvažoval jsem o http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400872Z90UB1P44 D-Link DIR 501 ...co vy na to ??.. S Dlinkem mám celkem dobré zkušenosti...sám mám doma DIR 825 a vcelku v pohodě , až na občasné výpadky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 7. října 2012 Sdílet Odesláno 7. října 2012 Osobni zkusenost nemam, ale papirove by tento router mel stacit. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.