Přejít na obsah

Podloucháte rozhlasové stanice prostřednictvím kabelové sítě Karneval ? 25 hlasů

1. 1. Podloucháte rozhlasové stanice prostřednictvím kabelové sítě Karneval ?

• Ano
      10
    • Ne
      15

Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě.

Featured Replies

Odesláno

Dne 1.7. 2005 společnost DANCE RADIO s.r.o. ve spolupráci s ABradio.cz spustila nové, hudebně taneční „DANCE RADIO“. Toto rádio bude prostřednictvím inernetu vysílat plných 24 hodin současnou taneční muziku. Posléze si budou moci posluchači DANCE RADIO poslechnout na kabelových televizích UPC a Karneval. V programu DANCE RADIA nebude chybět spousta aktuálních informací z hudebního světa, zajímavostí z kulturního života, popřípadě ze světa slavných, lákavých pozvánek kam na dobrou muziku, staniční hitparáda, jejíž pořadí budou ovlivňovat samotní posluchači, písničky na přání a samozřejmě spousta soutěží o hodnotné ceny. DANCE RADIO naladíte na www.danceradio.cz nebo na www.abradio.cz.

Zdroj: http://www.ceskamedia.cz/article.html?id=150470

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Mě docela naštvalo, že mají v nabídce Valc 1-6, ale 7 tedy folk, kterej bych zrovna chtěl, tam nemaj. :(

Psal jsem i na zák. centrum, jestli mi to můžou vysvětlit, ale týden pryč a odpověď žádná. :x

• 500 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • modem Compal, VTV Box, CA Modul
  • Plzeň Bolevec
Odesláno
  • Autor

Tak zkus napsat primo na radio Valc, treba Karneval popostrci, ten folkovy kanal bych si take docela rad poslechl.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Co jsem slysel, tak to je zalezitosti Valcu, co tam pusti, ne Karnevalu. Rozhlasovy programy si do site Karnevalu odbavuje Valc sam. Ma u Karnevalu umisteny svuj server, ze ktereho to jede.

Odesláno

Tak jsem zjistil, že Valc 7 - Folk se naladit dá, ale na frekvenci, kde má Karneval uvedenej Valc live, aspoň teda v Plzni. Má to blbě uvedený jak v letáčcích, tak na webu, navíc některý frekvence jiných rádií taky nesedí se skutečností, prostě bordel. :x

• 500 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • modem Compal, VTV Box, CA Modul
  • Plzeň Bolevec
Odesláno
  • Autor

V Brne to take neni uplne OK, v prehledu chyby napr. radio Student 96,1 Mhz a nektere frekvence uplne nesedi.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
  • po měsících...
Odesláno

Kde, prosím, zjistím, jakárádia bych měl přes karneval chytnout a na jakých frekvencích? Děkuji

Ostrava

Odesláno

Děkuji moc. Jsem doufal, že tam bude Dance radio a ono nic. :cry:

• po 3 týdnech...
Odesláno

jak je to s digi TV? Je tam Radio1?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague