Návštěvník Terohlaf Odesláno 11. října 2012 Sdílet Odesláno 11. října 2012 Zdravím, mám problém s routerem, co máme už asi 2 roky. Nějakou dobu normálně šel, nebyl ani žádný větší problém při jeho nastavování. Pak začaly výpadky UPC (máme tarif Fiber Power 10 Mb/s), které se dost opakovaly. Docházelo tedy z naší strany k překonfigurování routeru a od tý doby (možná už víc než půl roku) musíme být napíchnutý na kabel. Než se úplně naštvu a zanevřu na UPC (bohužel mám víc špatných zkušeností) a než se začnu poohlížet po jiném routeru, zkusím ještě poslední možnost - radu od vás, zkušených. Zkusila jsem snad úplně všechno, od resetování, přes konfiguraci na webu, pomocí CD až k vypnutí firewallu i Avastu.. Nepomohlo vůbec nic. A jak to vypadá, když Dlink nastavím? Vše by mělo běžet dobře, dokonce i na PC při kliknutí na "odstranit potíže" to píše, že žádný problém nebyl nalezen, ale na routeru svítí pořád oranžová kontrolka, místo klasické zelené. Dokáže mi někdo z vás pomoci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 11. října 2012 Sdílet Odesláno 11. října 2012 Jestli to při zapojení modem>>PC funguje a přes router ne, tak se můžeš naštvat leda na to, co je to ten D-Link za krám, ale určitě ne na UPC, příp. chyba v kabeláži... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Terohlaf Odesláno 11. října 2012 Sdílet Odesláno 11. října 2012 Inu dobrá.. nějaká jiná rada by nebyla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 11. října 2012 Sdílet Odesláno 11. října 2012 Tak funguje to při zapojení modem>>PC nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Terohlaf Odesláno 11. října 2012 Sdílet Odesláno 11. října 2012 Jj, to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 11. října 2012 Sdílet Odesláno 11. října 2012 Tak pak není co řešit, ne? Na straně UPC chyba není, takže router resetnout dle návodu do výchozího nastavení, nakonfigurovat znovu a pokud to nepomůže, tak reklamace a jestli je to mimo záruku, tak koupit nový (ideálně nějaký TP-Link, z těch levnějších třeba TL-WR743ND). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. října 2012 Sdílet Odesláno 12. října 2012 (máme tarif Fiber Power 10 Mb/s) to asi nemáte a pak ještě aktualizovat firmware, za tu dobu už je určitě novější Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. října 2012 Sdílet Odesláno 12. října 2012 Urcite se mrkni na ten firmware a kdyztak tam nahrej novejsi pokud je: http://www.dlink.cz/cs/Satellite?c=Prod ... FDLWrapper Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Terohlaf Odesláno 12. října 2012 Sdílet Odesláno 12. října 2012 (máme tarif Fiber Power 10 Mb/s) to asi nemáte a pak ještě aktualizovat firmware, za tu dobu už je určitě novější Tak už ne, ale objednávali jsme desítku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Terohlaf Odesláno 12. října 2012 Sdílet Odesláno 12. října 2012 Urcite se mrkni na ten firmware a kdyztak tam nahrej novejsi pokud je:http://www.dlink.cz/cs/Satellite?c=Prod ... FDLWrapper Tak bohužel, novější firmware mi to nedovolí stáhnout a reset do továrního nastavení už proběhlo asi pomilióntý bez úspěchu.. Pořád na mě bliká oranžová kontrolka. Nejdivnější je, že k mobilu a jiným zařízením se dá připojit (ukáže to i sílu signálu), ale už se nedá surfovat. To je to, co mi hlava nebere. Jdu vyhledat nějakej novej router, na D-link jsem právě zanevřela. I přesto vám všem díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.