Návštěvník lejno Odesláno 12. října 2012 Sdílet Odesláno 12. října 2012 Stejný problém se vyskytoval i u starých Edimaxů. Prostě je potřeba čas od času obměnit vozový park. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. října 2012 Sdílet Odesláno 12. října 2012 Ten firmware jde stahnout odsud: ftp://ftp.dlink.cz/dir/dir-600/driver_software/ jen si dej pozor abys stahla ten spravny - Novější typ routeru ma hardware revize B5, ftp://ftp.dlink.cz/dir/dir-600/driver_s ... 120203.zip Starsi typ routeru ma HW označený výrobcem jako revize B1/B2 ftp://ftp.dlink.cz/dir/dir-600/driver_s ... 101213.zip Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Terohlaf Odesláno 16. října 2012 Sdílet Odesláno 16. října 2012 Inu, firmware jsem stáhla, nahrála.. pak i resetovala router jako pokaždý a stejně nic. A teď už mám objednaný nový: TP-LINK TL-WR841ND. Hlavně, že se to vyřešilo a pomohli jste mi rozhodnout se. Díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. října 2012 Sdílet Odesláno 16. října 2012 No jestli treba nebude problem mezi klavesnici a zidli. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Terohlaf Odesláno 17. října 2012 Sdílet Odesláno 17. října 2012 Bylo by pod mou úroveň se k tomuto vyjadřovat, pane administrátore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. října 2012 Sdílet Odesláno 17. října 2012 No doted se ti resilo jestli je router ok nebo ne, ale nepadlo ani slovo o tom jak to mas vlstne nastavene, takze, bych se ani nedivil kdyby byl jen problem v nastaveni toho routeru. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Terohlaf Odesláno 18. října 2012 Sdílet Odesláno 18. října 2012 To už je teď i jedno, právě jsem si zprovoznila ten novej, kterej šlape.. nejsem úplnej profík v nastavování, ale ani žádnej analfabet, takže si nemyslim, že by něco bylo špatně. Krom toho, prolezla jsem už kdejaký fóra s radama k týhle problematice, zkoušela to nastavovat přes CD, přes admina i jen přes nový zařízení. Nešlo nic. Jinak by se mě na nastavení mohl někdo zeptat (nevím, jaký jsou logický postupy a proč jste mi tu navrhovali zrovna firmware jako první řešení), kdyby měl pochybnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 18. října 2012 Sdílet Odesláno 18. října 2012 1) nejsem úplnej profík v nastavování, ale ani žádnej analfabet, takže si nemyslim, že by něco bylo špatně2) zkoušela to nastavovat přes CD, přes admina i jen přes nový zařízení, nevím, jaký jsou logický postupy a proč jste mi tu navrhovali zrovna firmware jako první řešení když se na to podívám takhle pod sebou, nejdřív píšeš, že analfabet nejsi, hned ale potvrdíš přesnej opak, kecko tudíž se obávám, že má tomus pravdu Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.