Návštěvník Sirajs Odesláno 12. října 2012 Sdílet Odesláno 12. října 2012 Dobrý den mám otázku. Používám UPC Fiber 30. Mám takový problém rychlost internetu super download taky,ale u uploadu už je to horší. Při měření mi to ukázalo upload nějakých 1mb/s, ale jakmile chci něco například uploadnout na uloz.to nebo jednoduše něco někomu poslat přes skype rychlost odesílání je přibližně 120kb/s otestoval jsem si, že serverem Skypu nebo uloz.to to není. Na chalupě používám internet od O2 a tam je upload rychlý tak jak má být což je asi 1 mb/s. Prosím o radu co s tím mám dělat, protože posílat 4gb soubor 10 hodin to je moc i na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 12. října 2012 Sdílet Odesláno 12. října 2012 Přejít na tarif 60/6 nebo 120/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. října 2012 Sdílet Odesláno 12. října 2012 Predpokladam ze jsi se sekl v jednotkach, pokud odesilas rychlosti 120 kB (byte), tak je to vporadku. 1 byte = 8 bitu, cili z toho plyne ze 1000 kb = 125 kB, v UPC si mysli ze neumime pocitat tazke to maji nstavene jen na 120 kB, ale to nic nemeni na vysledku. Proto take doporucuju prejit na rychlejsi tarif 60/6. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. října 2012 Sdílet Odesláno 27. října 2012 Tenhle "upload", to je něco otřesnýho.Tady konkurence nabízí 1000Mbit download i upload za 350,- měsíčně a já abych za 600,- v roce 2012 uploadoval 125Kb/s. To bych se poblil.No budu přecházet ke konkurenci, protože tohle je prostě nefér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 27. října 2012 Sdílet Odesláno 27. října 2012 Konkurence to nabízí, ale pořád seš u UPC, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. října 2012 Sdílet Odesláno 27. října 2012 No zatím ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 27. října 2012 Sdílet Odesláno 27. října 2012 1/1 Gbit za 350 Kc, to bych chtel videt A jinak uploadujes 125 kB/s = 1000 kbit/s. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 27. října 2012 Sdílet Odesláno 27. října 2012 tak třeba tady snad se už taky dočkáme, i když asi za víc, prej se na tom pracuje... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. října 2012 Sdílet Odesláno 27. října 2012 No jistě.U nás to poskytuje KLFree. Na dnešní dobu celkem běžná rychlost(ve světě), tedy až na české vydřiduchy v podobě UPC, O2, apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 27. října 2012 Sdílet Odesláno 27. října 2012 na pár místech ve světě jo, ale jinak evropa i samotný česko patří mezi oblasti s jednou z nejvyšších průměrnejch rychlostí internetu na světě Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.