Návštěvník buffoo Odesláno 14. října 2012 Sdílet Odesláno 14. října 2012 ahoj prosím o radu, po té co se mi změnilo připojení na net od UPC a přešel jsem na WIN7 se mi výrazně zpomalilo stahování přes Jdownloader. Mám premium účet ale i přes to je rychlost mala. Nemáze někdo zkušenost čím to může být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 14. října 2012 Sdílet Odesláno 14. října 2012 Z RS (taktéž přes JDownloader) už moc netahám, ale když ano, tak pokles rychlosti nepozoruji, tj. u tarifu 120M to odpovídá. Zkus stáhnout soubory přímo z prohlížeče nebo přes RapidShare Manager. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník buffoo Odesláno 14. října 2012 Sdílet Odesláno 14. října 2012 bohužel je to stejne "(( ale z jinách např. dataport to jde normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. října 2012 Sdílet Odesláno 14. října 2012 Zkus si nainstalovat UPC Fiber Power Optimizer, budto to pomuze, nebo ne. http://www.upc.cz/zip/UPC_FiberPower_Op ... lation.zip Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník buffoo Odesláno 14. října 2012 Sdílet Odesláno 14. října 2012 tak to trochu pomohlo ale i tak se nedostanu na rychlost kterou jsem mel. driv to bylo u fiber 10 - cca 750 a ted u fiber 30 jsem tak na 300-400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 14. října 2012 Sdílet Odesláno 14. října 2012 na windows 7 je nějakej optimizer úplně na nic... kdyby snad nějakou nešťastnou shodou náhod něco změnil, pak je chyba v systému - bordel, viry apod. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník buffoo Odesláno 14. října 2012 Sdílet Odesláno 14. října 2012 ahmm tak zmena nakonec zadna (( bordel nevim delo se to hned po instalaci win 7, vse jsem smazal pred tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 14. října 2012 Sdílet Odesláno 14. října 2012 mimo jdownloader je rychlost ok? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník buffoo Odesláno 14. října 2012 Sdílet Odesláno 14. října 2012 neni taky pomalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 14. října 2012 Sdílet Odesláno 14. října 2012 tak klasickej postup - koukni na hodnoty v modemu a udělej si WinMTR testík na pár minut všechno to sem vybal a třeba uvidíme, co je v háji Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.