Návštěvník Lucidi Odesláno 15. října 2012 Sdílet Odesláno 15. října 2012 Dobrý den,mám od UPC tento internet a k tomu kabelový modem(Motorola),ale chtěla bych si pořídit wifi připojení,kvůli novému telefonu.Můžete mi doporučit nějaký router s wifi?a pokud je ještě něco potřeba....tohle je pro mě španělská vesnice,budu ráda za všechny rady. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 15. října 2012 Sdílet Odesláno 15. října 2012 třeba tp-link, asus, cisco - musí mít wifi 802.11n Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. října 2012 Sdílet Odesláno 15. října 2012 Je to celkem jedno, pokud koupis router za cenu okolo 500 Kc a vyse a znacku D-link,TP-link, Asus, nebo Cisco, tak by nemel byt problem, wifi N maji dnes vsechny moderni routery. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lucidi Odesláno 16. října 2012 Sdílet Odesláno 16. října 2012 Takže třeba tenhle je v pořádku že? TP-LINK TL-WR841ND,takže když ho koupím a zapojím k modemu který ted doma mám,poběží to? a nějaké kabely na to připojení budou u toho routeru nebo jsou potřeba koupit zvlášť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 16. října 2012 Sdílet Odesláno 16. října 2012 takže když ho koupím a zapojím k modemu který ted doma mám,poběží to? to záleží na tom, jak to zapojíš, když blbě, tak ne jinak měl by zvládat rychlost až kolem 90 Mb/s, kdyby upc tu třicítku někdy zrychlilo... kabely sou součástí balení Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lucidi Odesláno 16. října 2012 Sdílet Odesláno 16. října 2012 to je mi jasný tak ok.Já teda budu doufat že to poběží,kdyby něco ozvu se,zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. října 2012 Sdílet Odesláno 16. října 2012 TP-LINK TL-WR841ND by mel fungovat vpohode, ale jeste by bylo dobre zminit jednu alternativu a tou je modem/router primo do UPC - Cisco EPC 3925, sice stoji skoro dva tisice (pronajimat si ho nema smysl, protoze zaplatis jeste 650 Kc za jeho vymenu), ale zase pak uz nemusis platit mesicni pronajem za modem. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lucidi Odesláno 16. října 2012 Sdílet Odesláno 16. října 2012 Já vím,taky jsem na to koukala,ale moc se mi do toho nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.