Návštěvník TomicekCBR Odesláno 18. října 2012 Sdílet Odesláno 18. října 2012 Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda někdo neví, jak vyřešit potíže s velmi pomalou odezvou internetu u UPC s modemem CISCO EPC2425. Bydlím na studentském bytě a internet sdílí 6 počítačů. Obecně míváme problémy s připojením všichni, již nám skrz to měnili modem za jiný. Já s macbookem mám problémy prakticky celý den. Stránky nenaběhnou, nebo jen z poloviny. Někdy vše běží v pořádku. Nevíe, čím by to mohlo být, případně jak přenastavit síť, aby internet šel rychleji. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 18. října 2012 Sdílet Odesláno 18. října 2012 pro začátek zkus vypnout ip flood detection... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TomicekCBR Odesláno 18. října 2012 Sdílet Odesláno 18. října 2012 Omlouvám se za nejspíš hloupý dotaz, moc se v tom nevyznám. Co musím zadat za údaje k přihlášení na cisco stránkách, abych se dostal do nastavení modemu? díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 18. října 2012 Sdílet Odesláno 18. října 2012 první přihlášení je bez jména a bez hesla, hned po přihlášení tam nastav nějaký heslo, jinak máš problém Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TomicekCBR Odesláno 18. října 2012 Sdílet Odesláno 18. října 2012 tak nejspíš tam už nějaké heslo je, protože mě to dál nepustí. Má UPC nějaké přihlašovací údaje obecné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 18. října 2012 Sdílet Odesláno 18. října 2012 no má, to sou ty, jak sem psal, pak už je to na uživateli... tak holt reset a znova nastavit... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.