Odesláno 23. března 2020 5 let Pokud máte HD mediabox restartujte ho do továrního nastavení.Poté se program na pozici 30 objeví.Mě toto pomohlo.
Odesláno 23. března 2020 5 let Měl by se tam objevit automaticky, na pozici 30, aspoň u mě to tak bylo. Možná se nenaladí, pokud je STB vypnutý jen v módu "rychlý start". Zkuste vypnout natvrdo (vytažením z elektriky). Po znovuspuštění už by tam měl být. Ještě jedna možnost, proč by nemusel být vidět - nemáte náhodu nastavené oblíbené programy? Upraveno 23. března 2020 5 let uživatelem marena 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 23. března 2020 5 let Mám Kaon HD PVR KCF-4003 HCO a také nenaladím CT3. Zkusil jsem tvrdý restart, ale mezi 193 programy nabídky není k nalezení. Moc se mi nechce do továrního nastavení(znova ladění oblíbených...) a proto se tady ptám na nějaký další postup, díky. Upraveno 23. března 2020 5 let uživatelem hkstaripraha
Odesláno 23. března 2020 5 let @Marie Sulkova ....z FB UPC: UPC Česká republika Pěkné ráno, ČT 3 naladíte zde: - na Mediaboxech nová pozice 30 - TV s CAM se propíše na frekvenci 730 MHz, SR6900, QAM 256 ..bude ale potřeba manuální doladění této frekvence - TV START, SD verze nahradila Óčko Black, K27 / 530 MHz, za Šlágrem 2 (Óčko Black si mohou diváci doladit na K23, ČT 3 HD bude potřeba doladit na K24) Veronika Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 23. března 2020 5 let před 25 minutami, hkstaripraha napsal: Mám Kaon HD PVR KCF-4003 HCO a také nenaladím CT3. Zkusil jsem tvrdý restart, ale mezi 193 programy nabídky není k nalezení. Moc se mi nechce do továrního nastavení(znova ladění oblíbených...) a proto se tady ptám na nějaký další postup, díky. Tak jsem zvolil tovární nastavení a je po problému, CT3 naladěn! Teď mne jen čeká nastavení oblíbených kanálů.
Odesláno 7. července 2020 4 roky Nevím, jak dlouho ještě bude fungovat, ale celkem mne zaujalo 🤪 Upraveno 7. července 2020 4 roky uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno 7. července 2020 4 roky To vypadá na nějaký seriálový hit, kam se hrabe Ulice nebo Ordinace. 🙂 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 7. července 2020 4 roky To už překonalo i Tak jde čas 😄 ČT se s tou tvorbou fakt činí 😄 Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.