Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dobrý deň,

Mám problém so zavedením Fiberpower...objednal som si túto službu už k televízií,ktorú som mal doma ...dostal som wifi modem Cisco epc3925 všetko som zapojil tak ako bolo v návode. ešte som počkal 1hod. so zapnutým modemom aby si modem našiel frekvenciu... problém je že mi neblikajú/nesvietia niektoré kontrolky.

Power: on

ds: on

us: nesvieti

online: tiež nesvieti

vedel by mi niekto poradiť kde mám chybu ?

na faktúre je všetko správne zadané aj č.bytu a ostatné veci.

Odesláno

Zavolat na UPC a tam ti technik hned sdělí, jestli je modem registrovaný nebo ne a další postup.

Odesláno

no ono ja som tam volal ..modem môže byť zaregistrovaný až vtedy ak mi blikajú všetky kontrokly .. a potom môžem zaregistrovať modem ... odporučil mi technika za 15 € :D len je to trošku smiešne že chyba je na 99% u nich a ja to mám platiť... a s toho internetu som zatial nič nemal :D

Odesláno

pokud si udělal všechno správně, pak přece platit nebudeš nic :roll: jestli nesvítí US, tak je nějakej problém s uploadem a to neni tvoje chyba... zkus ten modem vypnout a po minutě zapnout...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Urcite zkontrluj privodni koax. kabel k modemu od zasuvky UPC, pokud nebude chyba tam, tak je to problem UPC.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Nevím, jakou máš zásuvku, každopádně modem musí být zapojený ze zdířky popsané jako "Data" Jestli to tak máš zapojené, tak to je pravděpodobně zapomenutý filtr a to je chyba UPC, za kterou platit nebudeš.

Odesláno
pokud si udělal všechno správně, pak přece platit nebudeš nic :roll: jestli nesvítí US, tak je nějakej problém s uploadem a to neni tvoje chyba... zkus ten modem vypnout a po minutě zapnout...

stalo sa..žiadny výsledok

Odesláno
Nevím, jakou máš zásuvku, každopádně modem musí být zapojený ze zdířky popsané jako "Data" Jestli to tak máš zapojené, tak to je pravděpodobně zapomenutý filtr a to je chyba UPC, za kterou platit nebudeš.

Dúfam že to tak bude no.. určite napíšem výsledok kde bola chyba.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague