Přejít na obsah

Vodafone TV oficiálně spuštěna

Doporučené příspěvky

Návštěvník Lukáš Polák
Návštěvník Evzen

No, jaky PRESNE(!) tam jsou/byly pravidla pro Horizon?
Vim, ze pred nejakym casem s velkou slavou oznamili, ze uz to jde pouzivat i v zahranici (protoze do te doby si clovek na dovolene ani neskrtnul), ale v praxi kdyz jsem to zkousel, tak me to vyfakovalo, ze nic nebude (presny zneni hlasky si uz nevzpominam, ale myslim, ze to bylo prave neco o tom, ze nejsem v siti UPC).
Na druhou stranu vim, ze lidi psali, ze jim to na te dovolene fungovalo...

@EvzenTobe to nefungovalo v tabletu/telefonu na datech? A v tom zahranici to fakt neslo, ale hlaska byla neco o vysilacich pravech jen na uzemi Ceske republiky.

@marek-81 pokud mas na mysli prihlaseni do VodafoneTV, tak tam prihlasovaci udaje UPC nefungujou. Je potreba mit ucet u Vodafonu.

Upraveno uživatelem homberg
  • Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha

Tak mám teď zmatek. Jsem zákazník UPC, ale vlastně už Vodafone, tak to musím mít ještě jednu službu navíc, abych měl Vodafone TV? Takže Horizon go zůstává tedy?

• Basic
  • Red Basic
  • -, Základní
  • -, CA modul
  • Brno
Návštěvník Evzen

@homberg: Bylo to na notebooku, tj. nejspis pres nejakou mistni wifi. Mozna jsem pak zkousel notebook pripojit i pres data (hotspot), ale to uz nevim.
Mozna slo o vysilaci prava mimo uzemi CR, fakt uz nevim.
No kazdopadne, suma sumarum, realna uzitna hodnota pro bezneho cloveka je SILNE diskutabilni...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...