Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

A doprcic... uz jenom ten titulek... "...sazi na nizkou datovou narocnost", coz v praxi znamena "obraz stoji za vylizprdel a pripravte se na mazanice a kosticky" 😕

Odesláno

Co to tam placaji, ze Horizon slo vyuzit jen v siti UPC?

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

No, jaky PRESNE(!) tam jsou/byly pravidla pro Horizon?
Vim, ze pred nejakym casem s velkou slavou oznamili, ze uz to jde pouzivat i v zahranici (protoze do te doby si clovek na dovolene ani neskrtnul), ale v praxi kdyz jsem to zkousel, tak me to vyfakovalo, ze nic nebude (presny zneni hlasky si uz nevzpominam, ale myslim, ze to bylo prave neco o tom, ze nejsem v siti UPC).
Na druhou stranu vim, ze lidi psali, ze jim to na te dovolene fungovalo...

Odesláno

Jak se přihlásím do aplikace Android? Mám klasik ještě od UPC, ale údaje nepasují s Vodafone TV. 

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

@EvzenTobe to nefungovalo v tabletu/telefonu na datech? A v tom zahranici to fakt neslo, ale hlaska byla neco o vysilacich pravech jen na uzemi Ceske republiky.

@marek-81 pokud mas na mysli prihlaseni do VodafoneTV, tak tam prihlasovaci udaje UPC nefungujou. Je potreba mit ucet u Vodafonu.

Upraveno uživatelem homberg

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

Tak mám teď zmatek. Jsem zákazník UPC, ale vlastně už Vodafone, tak to musím mít ještě jednu službu navíc, abych měl Vodafone TV? Takže Horizon go zůstává tedy?

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

Na dotaz,zdali umí novej STB HbbTV tak neumí a řadit kanály nebo oblíbené to také neumí.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

@homberg: Bylo to na notebooku, tj. nejspis pres nejakou mistni wifi. Mozna jsem pak zkousel notebook pripojit i pres data (hotspot), ale to uz nevim.
Mozna slo o vysilaci prava mimo uzemi CR, fakt uz nevim.
No kazdopadne, suma sumarum, realna uzitna hodnota pro bezneho cloveka je SILNE diskutabilni...

Odesláno

Ahoj, tušíte,  jestli bude konečně aplikace na Samsung Smart TV?

• Premium
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague