Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Pokud na tom boxu není Google Play, tak je to velký mínus. Třeba box od T-mobile to má.

• Internet 300
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul
  • Praha
Odesláno

@marek-81 O tom už se tu psalo. Většina toho co píšete u nás nemá právo vysílat. Mohly by tam být apky typu Prima Play, Voyo, Seznam Tv atp, ale jaký by to mělo ekonomický přínos? HBO a Netflix tam snad přibudou v blízké budoucnosti.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Zajímalo by mě,když plánuje VF časem uživatele UPC TV převést na tu jejich tv,jestli VF dorovná programovou nabídku  UPC,nebo se bude programová nabídka UPC redukovat tak,aby odpovídala nabídce VF.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Z Facebooku Vodafone TV: “Do budoucna počítáme s přechodem na novou platformu Vodafone TV, jakmile to bude aktuální, budeme zákazníky informovat. V tuto chvíli odhadujeme, že by mohlo jít o tento nebo příští rok”

• Internet 300
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul
  • Praha
Odesláno

Někde jsem myslím četl že když si vdf tv objednám v praze tak si ji naladím i na chatě v táboře kde mám net od vdf když si s sebou vezmu tento nový stb? Chápu to tak správně že bude jedno jestli ho připojím na net v praze, táboře či třeba v brně? Všude budu mít svou placenou programovou nabídku?

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Start
  • Vodafone Station
  • Praha
Odesláno

STB můžete připojit kdekoli a nemusíte ani mít internet od Vodafone/UPC.

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Modem Compal (černý), CA modul
  • Ústí nad Labem
Odesláno

Když se podívám na nabídku programu od Vodafone ,tak vážně nevím co si mám myslet .Spousta programu co je v kabelu v HD tak u Vodafonu je jenom v SD verzi.Přitom IPTV má dost místa pro programy.Pro velké zhoršení .A jak se říká vždycky to může být horší.Možná jediné co může mít Vodafone  lepší ,je  ten jejich set box.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

To, že v seznamu není u některých programů uvedeno HD ještě neznamená, že ten program není HD ..

Až to někdo uvidí v reálu, pak teprve lze spekulovat o rozlišení ...

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague