Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

@Adolf.Shitler To máš sice pravdu,ale zjistím to,až mám službu zprovozněnou.Ne,když se pro tu službu teprve rozhoduji.V materiálech vidím jenom Očko,Ocko black atd. bez přídomku HD.Tudíž jako potencionální uživatel se domnívám,že verzi v HD neposkytují.

Upraveno uživatelem namec

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno
před 2 hodinami, namec napsal:

Alibismus

Ja je neobhajuju, ja pisu, jak svet funguje.

BTW, jestli se muzu zeptat, jak dlouho uz ve svem zivote pracujes a v jakem oboru?

Upraveno uživatelem Evzen

Odesláno

24 let už dělám.Nejsem úředník ani kancelářskej,jsem manuál.Je mě jasný,že v nadnárodní firmě to funguje jinak,než v nějaky firmě o 10 zaměstnancích,ale toto není přece o tom,že když se před,já nevím 2-3měsíci,přejmenují stanice,tak to musí schvalovat generál,že se do materiálu,který má sloužit pro potencionální zákazníky,musí udělat změna.

UPC taky patřila nadnárodní společnosti(Liberty Global) a má to v aktuálních materiálech správně označený.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

No to ne, ze by general musel schvalovat zmenu. Ale tu zmenu nikdo proste neudela.
Tak to proste v takovych firmach chodi.

Odesláno

Na druhou stranu,aspon má VF taky exkluzivní tv stanice😁

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Tak jsem mrknul na stránky Vodafone a tu jejich TV a ten jejich STB. Není to špatný (řekl bych že dokonce dost dobrý). Budu potřebovat jejich modem (používám "cihličku"). ….. a protože už jsem starší pán, který už má nějaké ty životní zkušenosti …. a ta jedna mě říká: chlape, nespěchej, nebuď zbrklý jako když ti bylo 20, …. a počkej, co a jak bude po 1.4.2020. Však ono ti nic neuteče. Takže já si počkám, až bude jeden web (Vodafone), kde to hoši nějak sesumírují dohromady a něco z toho vyleze.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno
Citovat

tak to si ještě počkáš, jeden web jen tak nebude 😐

A to nevadí. Na "cihličce" mám inet, mám WiFi, mám přes ní celou nabídku TV, mám přes ní filmový archiv, … a televizi nemám 4K. Není kam spěchat

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

Já bych spíš počkal až na tom Vodafone boxu bude fungovat i DVB-C a box půjde mít na jednu smlouvu se stávajícími službami UPC, přeci jenom mít TV přes OTT není pro uživatele UPC úplně ideální a spolehlivé řešení.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague