Odesláno 23. března 2020 5 let Zdravím všechny Nějakou dobu mám problém s Nova / Nova HD, Prima / Prima HD a Prima Cool / Prima Cool HD a to že kostičkuje obraz, vypadne zvuk a sám už nenaskočí. Je potřeba přehnout jinam a zpět aby opět šel. Vždy to začne kolem 17h a tvá to do noci někdy až rána. Už mě to docela štve V TV mám CA modul. Bohužel nemohu najít sílu signálu 😞 takže nevím jak na to je když to začne 😞
Odesláno 23. března 2020 5 let U mně je to podobné. Občasné kostičkování s výpadkem zvuku u Nova/Prima. U ID Discovery výpadky zvuku prakticky od doby zařazení do nabídky UPC. Ostrava-Poruba Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 23. března 2020 5 let Dnes to začalo dělat i mě. A ještě jsem si všimnul že najednou třeba na Primě je nižší hladina zvuku. Oproti třeba ČT1. Teď je to dobrém vidět při vysílání premiéra. Přepnu z Přímy na ČT1 a televize řve. To dělá cca 3dny. Upraveno 23. března 2020 5 let uživatelem Groveer
Odesláno 23. března 2020 5 let před 26 minutami, Beris napsal: U mně je to podobné. Občasné kostičkování s výpadkem zvuku u Nova/Prima. U ID Discovery výpadky zvuku prakticky od doby zařazení do nabídky UPC. Ostrava-Poruba Já nejčastěji koukám na tyhle tři co jsem psal. Že to dělá jinde ověřené nemám ale možné to je před 15 minutami, Groveer napsal: Dnes to začalo dělat i mě. A ještě jsem si všimnul že najednou třeba na Primě je nižší hladina zvuku. Oproti třeba ČT1. Teď je to dobrém vidět při vysílání premiéra. Přepnu z Přímy na ČT1 a televize řve. To dělá cca 3dny. Tak volume je také někdy u některých stanic opravdu jiné. Jedna je akorát a hned další řve a dělá to dost stanic
Odesláno 23. března 2020 5 let Muze souviset s formatem konkretni zvukove stopy a nastavenim TV na konkretni format. Kolikrat jsou rozdily i v ramci jedne stanice mezi zvukovou stopou v MPEG a stopou v Dolby Digital.
Odesláno 23. března 2020 5 let Rozdíl mezi MPEG a AC3 je vždy a bohužel AC3 má jenom pár stanic, takže při přepínání programů je ta rozdílná dynamika citelně znát (takže je snad lepší mít u všech stanic nastavený jenom MPEG, když AC3 je stejně k lejnu, protože je akorát 2.0 a ne 5.1, tuším snad vyjma ČT Sport jednou za rok u MS v hokeji). - - - - -
Odesláno 23. března 2020 5 let Tak jsem zaznamenal ruchy v obraze také na Nova Action HD 😞 Zvuk zatím OK
Odesláno 24. března 2020 5 let To samozřejmě chápu. Ale tato změna je cca týden, předtím takové změny nebyli. Nejlíp to vidím na čísle hlasitosti. Proč minulý týden na Primě,ČT,Nově stačilo běžně max 9 teď na Nově a Primě musím mít min 15 abych to vůbec slyšel. Muselo se něco změnit...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.