Odesláno 5. května 2013 11 let Složka Vše nelze editovat, musis si vytvorit vlastni a do ni nahazet oblibene kanaly a pak prave tim cervenym tlacitkem tuto slozku vybrat. - - - - Praha
Odesláno 14. května 2013 11 let Podařilo se Vám udělat něco v nastavení kanálů s předdefinovanými názvy jako FILM, ZPRÁVY, DOKUMENTY atd.? Vidět jsou (sice šedě), ale co s tím? Díky
Odesláno 14. května 2013 11 let No nejspíše jsou to předdefinované názvy a ty si seznam pojmenuješ podle sebe nebo můžeš použít předdefinovaný název Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 16. května 2013 11 let To jsem si původně také myslel, ale způsob použití se mně nepodařilo ani nalézt, ani provést
Odesláno 17. května 2013 11 let Tak s předdefinovanými názvy je to tak, jak píše výše Standa, byla to moje chyba, díky. Ale mám větší problém, již zde dříve zmiňovaný. Podařilo se Vám někomu vyřešit stav, že při každém zapnutí set-top boxu se asi na 5 minut objeví hlášení "Seznam programů změněn, čekejte prosím"? Myslel jsem, že se to stabilizuje, ale problém přetrvává. STB mám od pondělka nové, tedy si myslím, že s updatovaným software.
Odesláno 17. května 2013 11 let no v současné době se mění a vypínají frekvence jednotlivých muxů jak je uvedeno ve vedlejším vlákně tak proto aktualizace seznamu programů probíhá často, pokud by se to neusadilo zkus resetovat stb do tovarniho nastaveni. - - - - Praha
Odesláno 18. května 2013 11 let totéž se děje i mě,kaon 4003, při každém zapnutí ,, aktualizace kanálu ,,, při delší pomlce ve stanby
Odesláno 20. května 2013 11 let Tak v sobotu restart do továrního nastavení a během včerejška 3x zapnutí asi s dvouhodinovou přestávkou stanby a 3x hlášení "Aktualizace programů...."
Odesláno 20. května 2013 11 let Tak jak koukám, tak tenhle kaonek asi bude vynikajícím kvalitním produktem . Alespoň vím, co v žádném případě nechtít, za žádnou cenu Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.