Odesláno 28. května 2013 11 let zatím žádný zázrak se nekoná ( akrualizace kanálu..........................
Odesláno 28. května 2013 11 let Tak se omlouvám za planý poplach. Do dnešního dopoledne to šlo OK, ovšem dnes 3x zapnutí, 3x čekání na řazení kanálů. Samozřejmě normálně to tak nezapínám, zkouším, co todělá. a blbne to pořád!!!!!!
Odesláno 28. května 2013 11 let Tak se omlouvám za planý poplach. Do dnešního dopoledne to šlo OK, ovšem dnes 3x zapnutí, 3x čekání na řazení kanálů. Samozřejmě normálně to tak nezapínám, zkouším, co todělá. a blbne to pořád!!!!!! Takže technik u tebe se prohrabal v továrním nastavení, změnil frekvence (jak výše píšeš) a ...... jako by tam nebyl. Závada pokračuje dál. Rozumím tomu dobře takto? Někteří mají problém na ostravsku, ty seš od Hodonína. takže nic lokálního to nebude. Fakt nevím, proč UPC ČR odebírá přístroje od Kaonu (tady si někdo musí mastit kapsu o sto šest, takový šmejd by se nikde nechytal, jenom v tak zkorumpovaný zemi, jako u nás). No, mě nedávno odešel Handan od druhé TV (tam nepotřebuji HD kanály). nabízeli mě také ten nový kaoňácký zázrak - moc dobře sem udělal, když sem trval na tom Handanu Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 29. května 2013 11 let Tak se omlouvám za planý poplach. Do dnešního dopoledne to šlo OK, ovšem dnes 3x zapnutí, 3x čekání na řazení kanálů. Samozřejmě normálně to tak nezapínám, zkouším, co todělá. a blbne to pořád!!!!!! Na kterém programu to udělá, vypadá to jen na jeden mux - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 29. května 2013 11 let na všech, čt24, history hd, barrandow,nova hd,atd dnes 30.5 proma cool hd totéž ,,,,,,,,,,,,,,,,, sodoma,,,,,,,,,,,,,,,,,
Odesláno 11. června 2013 11 let Zdravím, dnes mi přivezli Kaon KCF- SA700PCO a v manuálu není nic o přípojce na internet,není ani na obrázkách přístroje v manuálu,ale na samotném přístroji je a protože jsem v tomto směru neznalý, k čemu se dá ten vstup teda využít?
Odesláno 11. června 2013 11 let K ničemu , ale v budoucnosti třeba .. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 12. června 2013 11 let Pokročili jste někdo v problému s aktualizací programů? V Hodoníně stav setrvalý, bohužel, UPC dělá mrtvého brouka
Odesláno 12. června 2013 11 let Potvrzuji, že v lokalitě Ostrava, konkrétně Poruba, se objevuje také a to zcela nahodile. Zpravidla se aktualizace provádí při prvním zapnutí STB, ale občas se objeví i při opakovaném zapnutí ve stejném dni. Akce trvá cca 30 - 60 sec. a je to dost protivné. Jinak jsem ale s tímto STB a kvalitou obrazu velmi spokojen.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.