Návštěvník Odesláno 12. června 2013 Sdílet Odesláno 12. června 2013 Potrebuji radu, kterou jsem bohuzel v jednoduchem manualu nenasla. Je mozne nahravat porad z jednoho programu a pritom sledovat zive jiny? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 12. června 2013 Sdílet Odesláno 12. června 2013 Co tu bylo psáno tak ne, má jen jeden tuner a dekodér Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. června 2013 Sdílet Odesláno 12. června 2013 Potvrzuji, že v lokalitě Ostrava, konkrétně Poruba, se objevuje také a to zcela nahodile. Zpravidla se aktualizace provádí při prvním zapnutí STB, ale občas se objeví i při opakovaném zapnutí ve stejném dni. Akce trvá cca 30 - 60 sec. a je to dost protivné. Jinak jsem ale s tímto STB a kvalitou obrazu velmi spokojen. Tak to máte bezvadné, protože mně aktualizace trvá vždy téměř 5 minut. Mám dva STB a na obou je to stejné!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. června 2013 Sdílet Odesláno 12. června 2013 Me se vzdy osvedcilo smazat vsechny kanaly (pripadne reset do tovaru) a pak je znovu naladit, tim by vse melo byt aktualni a dalsi auktualizace by nemely otravovat, samozrejme za predpokladu, ze v UPC opet neco nezmeni ve skladbe kanalu ci v jejim nstaveni. Pokud tento posutp nepomuze , bude jiste chyba jinde a ne u vas. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Marbur75 Odesláno 13. června 2013 Sdílet Odesláno 13. června 2013 ještě mám dotaz k úložišti, jaká velikost je vhodná ? USB Flash disk 64 GB nebo je použitelný i USB HDD např. 500 GB - mám namysli,zda je to použitelné pouze na USB Flash disky nebo na jakýkoliv Hard disky s USB. Co používáte a kolik záznamu se vejde třeba na 100 GB ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 13. června 2013 Sdílet Odesláno 13. června 2013 Muzes tam pichnout oboje, otazka je jak to pojede, ja doporucuji jit do HDD, jak kvuly velikosti ,tak cene, Flash USB je spis takova nouzovka. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PESFILIPES Odesláno 13. června 2013 Sdílet Odesláno 13. června 2013 kolik záznamu se vejde třeba na 100 GB ??? pri nahravani hd kanalu prumerny film 1h 30 min zabere 8 - 10 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Marbur75 Odesláno 13. června 2013 Sdílet Odesláno 13. června 2013 Dík za info, právě že jsem uvažoval o HDD USB,ať je případně kam nahrávat,jen nemám možnost vyzkoušet zda si ty přístroje budou rozumět a spolupracovat. Tak se radši ptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 13. června 2013 Sdílet Odesláno 13. června 2013 Bohuzel Kaon KCF-SA700 s nekterymi externimy USB flash a HDD disky nepracuje korektne, nahravky jsou trhane a pod., proto je nutne proste neco koupit a vyzkoset to. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník UPMan Odesláno 13. června 2013 Sdílet Odesláno 13. června 2013 Mám otestováno s HDD WD3200MS a funguje bez problému i nahraváni HD programů i time shift, což se mi nepodařilo rozchodit s žadným flash diskem. U HDD jsem měl jiný problém, a to ten, že jsem vytvořil pro nahrávání z Kaonu na disku další oddíl (partition) a ten jsem musel vždy po vypnutí a opětovném zapnutí STB znovu namapovat přes menu PVR - svazek 1. Nikde jsem nenašel možnost, jak tuto volbu uložit do paměti STB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.