Návštěvník dave67 Odesláno 14. června 2013 Sdílet Odesláno 14. června 2013 Také mám HDD, dva svazky a vždy mi to nahrává na ten první. Druhý bych musel, jak píšeš, ručně přenastavovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. června 2013 Sdílet Odesláno 15. června 2013 Me se vzdy osvedcilo smazat vsechny kanaly (pripadne reset do tovaru) a pak je znovu naladit, tim by vse melo byt aktualni a dalsi auktualizace by nemely otravovat, samozrejme za predpokladu, ze v UPC opet neco nezmeni ve skladbe kanalu ci v jejim nstaveni.Pokud tento posutp nepomuze , bude jiste chyba jinde a ne u vas. Psal jsem to již někde výš. Jednou jsem do továrního nastavení dával já, podruhé to u mně doma dělal přímo technik UPC, stav setrvalý, denně ten krám vypisuje "Seznam programů změněn, čekejte prosím". Neuvěřitelný přístup společnosti UPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Marbur75 Odesláno 15. června 2013 Sdílet Odesláno 15. června 2013 A co způsobuje seknutí programů s hláškou NENÍ AV SIGNÁL ? Problém je u UPC, v Kaonu nebo v kabelech? S TV mám propojeno HDMI. Někdy to sekne i 3x během půlhodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. června 2013 Sdílet Odesláno 15. června 2013 No tipuju to na ten spatny signal, staci to prekontrolovat podle grafickeho ukazatele, nebo primo zadanim frekvence v manualnim ladeni. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. června 2013 Sdílet Odesláno 15. června 2013 Me se vzdy osvedcilo smazat vsechny kanaly (pripadne reset do tovaru) a pak je znovu naladit, tim by vse melo byt aktualni a dalsi auktualizace by nemely otravovat, samozrejme za predpokladu, ze v UPC opet neco nezmeni ve skladbe kanalu ci v jejim nstaveni.Pokud tento posutp nepomuze , bude jiste chyba jinde a ne u vas. Psal jsem to již někde výš. Jednou jsem do továrního nastavení dával já, podruhé to u mně doma dělal přímo technik UPC, stav setrvalý, denně ten krám vypisuje "Seznam programů změněn, čekejte prosím". Neuvěřitelný přístup společnosti UPC Dopurucuju ten postup jeste radeji zopakovat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuris Odesláno 16. června 2013 Sdílet Odesláno 16. června 2013 Já jsem tento postup opakoval nejmíň pětkrát, ale aktualizace při zapnutí je tam pořád. Operátor říkal, že je to záležitost firmware a že technik na tom bude pracovat. Už je to týden a stále se nic nezměnilo. Citovat Basic Super Základní Compal CH7465, CA modul Hranice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. června 2013 Sdílet Odesláno 16. června 2013 Chce to trpelivost, najit presnou pricinu nemusi byt uplne jednoduche. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Marbur75 Odesláno 16. června 2013 Sdílet Odesláno 16. června 2013 tak jsem se rozhodl přenechat Kaon KCF-SA700 dětem a já si pořídím HD PVR Kaon KCF-B4003HCO - ta funkce dvojího nahrávání je pro mě dost užitečná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PESFILIPES Odesláno 16. června 2013 Sdílet Odesláno 16. června 2013 B4003 nejsou dostanes starsi model Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Marbur75 Odesláno 18. června 2013 Sdílet Odesláno 18. června 2013 jj,dostali jsme Kaon KCF-B3000HCO, ale ten co jsme měli dříve pronajatej,tak ten byl teda ještě starší verze, pár rozdílů tam je. No hlavně,že už nám hrajou pohádkové programy i v dětském pokoji na SA700 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.