Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LH

Dobrý den,

nedávno jsem zakoupil set top box KCF SA 700. Když zadávám nahrávání některého programu, hlásí mi, že čas je rezervován a programování neumožní. Přitom v daném čase nic jiného naprogramovaného není. Může mi někdo poradit? Díky. LH

• po 3 týdnech...

Největší h**zl od dob elektronek. Strčte si ho do prdelele klidně na stojato. Tenhle přístroj letí z okna a UPC taky. Půl dne čekám na automatické ladění, abych zjistila, že tv 0 a radio 0, na plazmě vypálený obdélník. Na manuální ladění během půl minuty všechny programy. Editace je největší prasárna, kterou vymyslel retardovaný imbecil. K čemu mi je, že tohle umí nahrávat???? V dnešní době, kdy si stáhnu cokoliv z netu. Kterej retard by nahrával programy z televize prolezlý reklamou??????????????????????? Odhlašuju UPC i s jejich přesranýma cenama a zcela nelogicky neovladatelnýma settopboxama. Konec tečka, sbohem.

Kdyby někdo četl návody, nemusel by čekat a měl by naladěno hned. Jestli nepotřebujete nahrávat, proč jste si nevybrala jiný typ boxu? To je mi zas výlev o ničem.

Sent from my XT925 using Tapatalk

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

reakce poněkud přehnaná, ovšem na tomto "přístroji" je kvalitní "pouze" obraz, což sice tvoří 90% vlastností, ale intuitivnost ovládání vč. ovladače a to nemluvím o zpracování, zabije i ten kvalitní obraz. po pulroce jsem rad, ze jsem ho vratil a presel na TV s CA modulem

• 150 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Compal bridge, 4x CA modul
  • Praha
  • po 2 týdnech...

Vnutili mi KCF-SA700 a nenahrává. První rada technika byla provést tovární reset; měl jsem pochybnosti ale udělal jsem. Problém samozřejmě pokračuje: po opětovné reklamaci byla rada "kupte nový externí disk". Proč to testují na lidech? Pomalu se magorovi přestávám divit... :puker:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...