Odesláno 15. ledna 2015 10 let To bych nerek, jinej box by tu nahravku prehrat mel, ale v PC ji proste neprehrajes. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. ledna 2015 10 let Jestli záznam přehraje jiný STB - toť otázka. Třeba nahrávky z TV většinou nejdou přehrát ani na 2 TV stejného typu. 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 16. ledna 2015 10 let Tak udelej zaznam na tvem STB a uloz ho na internet a nekdo dalsi to tady muze vyzkouset prehrat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. února 2015 10 let Umožňuje vůbec tento STB nahrávání a přehrávání prostřednictvím DVD recordéru (s vlasní nedigitálním tunerem)? Ten původní vyměněný starý STB se 2 SCARTy to uměl. STB s TV jsem propojil přes HDMI. DVD recorder přes SCART do STB. Ale nějak to nefunguje (ani to přehrávání z DVD do TV). Co se stím dá dělat? To pouhé přehrávání by asi šlo vyřešit propojením přes SCART z DVD do TV, ale co to nahrávání? Děkuji.
Odesláno 5. února 2015 10 let Prehrávanie - tak ako si napísal, cez SCART priamo do TV. Pre nahrávanie prepni SCART výstup STB z RGB do CVBS. Menu/nastavenie systému/výstup SD video/CVBS
Odesláno 9. února 2015 10 let Dobrý den. Lze u tohoto stb změnit velikost textu EPG případně pozadí za textem, je to na menší tv dost nečitelné. Díky za opdověď. J.O.
Odesláno 9. února 2015 10 let Obávám se, že nedá - alespoň já nic takového nenašel. Na konec ledna byl avizovaný nový firmware, který měl (alespoň jak jsem to z informací pochopil) mj. vylepšit čitelnost EPG, ale zatím se neobjevil. Vzpomínám s láskou na Handana CV 5000, zejména na jeho ovladač - bohužel mi loni v prosinci odešel zdroj, místo něj jsem dostal tohoto Kaona. Už se těším, až se ho po pořízení nové TV s CA modulem zbavím - něco tak neergonomického, jako je ovladač KCF-SA700 jsem v ruce snad ještě neměl - a to blížím k šedesátce... - - TV Komplet CA modul (1× vlastní, 1× pronajatý) Plzeň
Odesláno 9. února 2015 10 let Lubos_PM - nový firmware ten vyšel ,ale objevily se problémy musel se stáhnout. Problém nefungovalo odkódování některých stanic. Nový firmware vypadal jako bude mít Horizon.
Odesláno 12. února 2015 10 let Mám dotaz k STB HD Kaon KCF-SA700, zda tento přístroj umožňuje nahrávání ze scart např. DVD receiveru nebo podobného zařízení, tak jak umožňoval starý STB. UPC mi chce nyní STB vyměnit a já nevím, zda to bude nový STB umět. Vzhledem k tomu, že mám 2 CL moduly, moc ho nepotřebuji, ale ze starého se dá nahrávat jenom v SD kvalitě. Díky za info ikopriva
Odesláno 12. února 2015 10 let Prehrávanie - tak ako si napísal, cez SCART priamo do TV. Pre nahrávanie prepni SCART výstup STB z RGB do CVBS. Menu/nastavenie systému/výstup SD video/CVBS Znamená to tedy, že nový STB Kaon KCF-SA700 propojím prostřednictvím scart s DVD rekordérem a když budu chtít nahrávat ze STB do DVD recorderu musím ve STB nastavit výstup z RGB na CVBS ? Poté by to mělo jít nahrávat samozřejmě v SD kvalitě, když je to přes scart ? Můžete mi to potvrdit, že takto funguje. Moc díky Makon
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.