Odesláno 10. listopadu 2016 8 let Je možné v Čechách od UPC Kaon SA900 získat? V klientském centru se tvářili, že o tom nic nevědí a v ceníku není .... Je, do prodeje. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. listopadu 2016 8 let Tak to máš štěstí .... Má ještě někdo Kaon KCF-SA900 od UPC? A případně jak jste k němu přišli? Je citelný rozdíl v rychlosti např. přepínání programů?
Odesláno 10. listopadu 2016 8 let Je možné v Čechách od UPC Kaon SA900 získat? V klientském centru se tvářili, že o tom nic nevědí a v ceníku není .... Je, do prodeje. Myslíš tedy, pokud si od UPC koupím HD set-top box (ne cihlu), dají mi rovnou SA900? Je potřeba tomu trochu pomoci?
Odesláno 10. listopadu 2016 8 let Není tomu třeba nijak pomáhat. Jiné nedodávají. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 12. listopadu 2016 8 let Porovnával jsem si specifikace SA700 a SA900 a zdají se na chlup stejné ... stejné CPU, stejná velikost pamětí atd. Z toho vyplývá, že zřejmě o žádné zrychlení oproti SA700 nepůjde. Je tedy rozdíl jen v designu?
Odesláno 12. listopadu 2016 8 let Neni,ten setobox je rychlejsi ale samozrejme letadlove zrychleni to neni ale rozhodne je rychlejsi a stabilnejsi. 1000 Mb/s Jiná služba Komplet Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox. Ústí nad Labem
Odesláno 12. listopadu 2016 8 let A kde jste ty specifikace viděl? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 12. listopadu 2016 8 let Specifikace jsou v zadní části těchto manuálů: KAON SA700 http://www.upc.cz/pdf/kaon_hd_usb_prv.p ... 700%20.pdf KAON SA900 https://www.upc.hu/pdf/mediabox/Horizon ... ikonyv.pdf
Odesláno 21. listopadu 2016 8 let Je to tak, že Kaon KCF-SA700 nepouští přes HDMI výstup Dolby Digital zvuk nebo mi něco uniká v nastavení? Byl jsem tedy zatím nucen Kaon propojit s receiverem pomocí optiky ...
Odesláno 10. prosince 2016 8 let Mam dotaz jdou tam jiné karty nez od UPC jsem laik na google jsem toho moc nenasel. Jsem se prestehoval ale zde není UPC jedine satelit a chtěl bych kartu třeba od Skylink ale nevim zda to jde dik za odpoved
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.