Odesláno 10. prosince 2016 8 let Nejde - STB od UPC je kabelový DVB-C, na skylink potřebuješ satelitní DVB-S/S2.
Odesláno 10. prosince 2016 8 let Dík za odpověď takže to vyhazuju i s kartou do popelnice Pokuď jsi ho koupil, tak musíš vrátit kartu UPC (ta je stále jejím majetkem)¨a STB můžeš prodat. Pokud jsi ho měl ke službě od UPC, tak bys ho měl vráti, jinak se vystavuješ hrozbě "exekuce" s penále. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 15. února 2017 8 let Ahoj, minulý týden jsem dostal STB Kaon HD Mediabox výměnou za stařičký STB Handan, mám ho připojený ke staré CRT televizi s obrazovkou 4:3 pomocí scart kabelu, problém je v tom, že sirokouhly obraz z toho Kaona je natažený na výšku přes celou obrazovku a nedaří se mě nastavit tak, aby byly nahoře a dole černé pruhy, v nastaveni boxu je sice možnost vybrat pomer stran obrazovky, jenže tam je na pevno nastavená volba 16:9 a nejde přepnout na 4:3. Poradíte prosím co s tím ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. února 2017 8 let Návod nefunguje? https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/tel ... /#uprava43 Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 16. února 2017 8 let Je tam takový bug, že STB po prvním zapnutí na tohle nastavení dlabe. Musí se vypnout do standby (do toho co vlastně není standby ale jen vypnutý obraz) a zapnout.
Odesláno 16. února 2017 8 let Ahoj,minulý týden jsem dostal STB Kaon HD Mediabox výměnou za stařičký STB Handan, mám ho připojený ke staré CRT televizi s obrazovkou 4:3 pomocí scart kabelu, problém je v tom, že sirokouhly obraz z toho Kaona je natažený na výšku přes celou obrazovku a nedaří se mě nastavit tak, aby byly nahoře a dole černé pruhy, v nastaveni boxu je sice možnost vybrat pomer stran obrazovky, jenže tam je na pevno nastavená volba 16:9 a nejde přepnout na 4:3. Poradíte prosím co s tím ? U mne stejná situace, akorát, že staroch přestal úplně fungovat. Uvidím, jestli ten HD Mediabox bude bezproblémový...
Odesláno 4. dubna 2017 8 let Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat, kolik se Vám zobrazuje síla signálu v menu „informace k mediaboxu“? U mě to je téměř na minimu – tj. tak v první pětině políčka LOW. Technik UPC mi řekl, že je to normální, že tohle ukazují všechny tyto STB. Kvalita signálu ukazuje plný rozsah. Jde mi o to, že se mi HD programy tak 1x za hodinu asi na vteřinu kousnou a pak běží dále. Přitom zpětné shlédnutí a videotéka běží bez problému. Hard reset už jsem dělal. Když jsem volal na infolinku, technik mi poradil přenastavit HDMI, což nepomohlo, a navíc nemyslím, že problém je v HDMI, protože kdyby zlobilo HDMI, tak by se to kousalo i na zpětné shlédnutí atd. Máte někdo nějaký tip?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.