Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Tak sem to zkusil, spustil sem Preacher, přepnul zvuk na angličtinu a když na ovladači chci zapnout titulky(tlačítko SUB-T), tak mi vždy naskočí upozornění, že: Pro tento pořad nejsou dostupné titulky.  Ale ted koukám, že nemám set-top box Kaon, ale HD Mediabox, takže to bude asi tím.  :D

Odesláno

Malý Kaon a HD Mediabox jsou totozne přístroje, pokud tedy myslíš velký HD DVR Mediabox neboli cihlu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Tak už přes týden není plně funkční STB (a to díky aktualizaci FW) a řešení žádné... Ale hlavně, že máme nově timeshift, který ani nechci. Super služby....

Odesláno

Proč mi nejede zpětné shlédnutí přes STB? V nabídce je pouze předplatit program... Přitom přes Horizon Go to jde. Platím stále stejné služby, normálně to běželo, předplacené to mám...

Odesláno

Asi není box spárovaný s vaším účtem. Co vidíte v Horizon Go v nastavení, konkrétně pod položkou Moje mediální zařízení? Nebo jste jen na začátku neudělil souhlas se zpětným shlédnutím.

Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

dave67 - Vypadá to, že nemáte obnovené předplatné. Nebyl STB vypnutý mezi 30.6 - 2.7? Stačí nechat cca 1-2 hod. zapnutou CT1 nebo zavolat na UPC, aby vám obnovili předplatné.

Upraveno uživatelem Milav

Odesláno
před 21 hodinami, dave67 napsal:

Proč mi nejede zpětné shlédnutí přes STB? V nabídce je pouze předplatit program... Přitom přes Horizon Go to jde. Platím stále stejné služby, normálně to běželo, předplacené to mám...

Už zpětné zhlédnutí funguje nebo stále ne? 

Odesláno
před 11 hodinami, Milav napsal:

dave67 - Vypadá to, že nemáte obnovené předplatné. Nebyl STB vypnutý mezi 30.6 - 2.7? Stačí nechat cca 1-2 hod. zapnutou CT1 nebo zavolat na UPC, aby vám obnovili předplatné.

Programy ČT v HD rozlišení nepoužívat pro načítání předplatného, ten mux je úplně plný a předplatné se na něm spíše  nevysílá.

Nejlepší jsou všechny programy skupiny Nova a  Prima v HD rozlišení. Zde by se mělo předplatné načíst nejrychleji, počítám tak od 5 do 15 minut

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

Vyřešil jsem to přes Horizon Go na noťasu a připojení k TV přes hdmi... Ale už to jede i na STB. Nepoužívám ho často, v podstatě jen kvůli nahrání/zpětnýmu shlédnutí, takže asi stačilo to nechat chvilku zapnutý.

Upraveno uživatelem dave67

• po 2 týdnech...
Odesláno

Mám na tom málem černém boxu při zapnutí P203 a nejde s tím nic dělat. Dělá to někomu? 

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague