Odesláno 1. července 2017 7 let Tak sem to zkusil, spustil sem Preacher, přepnul zvuk na angličtinu a když na ovladači chci zapnout titulky(tlačítko SUB-T), tak mi vždy naskočí upozornění, že: Pro tento pořad nejsou dostupné titulky. Ale ted koukám, že nemám set-top box Kaon, ale HD Mediabox, takže to bude asi tím.
Odesláno 1. července 2017 7 let Malý Kaon a HD Mediabox jsou totozne přístroje, pokud tedy myslíš velký HD DVR Mediabox neboli cihlu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. července 2017 7 let Tak už přes týden není plně funkční STB (a to díky aktualizaci FW) a řešení žádné... Ale hlavně, že máme nově timeshift, který ani nechci. Super služby....
Odesláno 6. července 2017 7 let Proč mi nejede zpětné shlédnutí přes STB? V nabídce je pouze předplatit program... Přitom přes Horizon Go to jde. Platím stále stejné služby, normálně to běželo, předplacené to mám...
Odesláno 6. července 2017 7 let Asi není box spárovaný s vaším účtem. Co vidíte v Horizon Go v nastavení, konkrétně pod položkou Moje mediální zařízení? Nebo jste jen na začátku neudělil souhlas se zpětným shlédnutím. Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 7. července 2017 7 let dave67 - Vypadá to, že nemáte obnovené předplatné. Nebyl STB vypnutý mezi 30.6 - 2.7? Stačí nechat cca 1-2 hod. zapnutou CT1 nebo zavolat na UPC, aby vám obnovili předplatné. Upraveno 7. července 2017 7 let uživatelem Milav
Odesláno 7. července 2017 7 let před 21 hodinami, dave67 napsal: Proč mi nejede zpětné shlédnutí přes STB? V nabídce je pouze předplatit program... Přitom přes Horizon Go to jde. Platím stále stejné služby, normálně to běželo, předplacené to mám... Už zpětné zhlédnutí funguje nebo stále ne?
Odesláno 7. července 2017 7 let před 11 hodinami, Milav napsal: dave67 - Vypadá to, že nemáte obnovené předplatné. Nebyl STB vypnutý mezi 30.6 - 2.7? Stačí nechat cca 1-2 hod. zapnutou CT1 nebo zavolat na UPC, aby vám obnovili předplatné. Programy ČT v HD rozlišení nepoužívat pro načítání předplatného, ten mux je úplně plný a předplatné se na něm spíše nevysílá. Nejlepší jsou všechny programy skupiny Nova a Prima v HD rozlišení. Zde by se mělo předplatné načíst nejrychleji, počítám tak od 5 do 15 minut - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 7. července 2017 7 let Vyřešil jsem to přes Horizon Go na noťasu a připojení k TV přes hdmi... Ale už to jede i na STB. Nepoužívám ho často, v podstatě jen kvůli nahrání/zpětnýmu shlédnutí, takže asi stačilo to nechat chvilku zapnutý. Upraveno 7. července 2017 7 let uživatelem dave67
Odesláno 15. července 2017 7 let Mám na tom málem černém boxu při zapnutí P203 a nejde s tím nic dělat. Dělá to někomu?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.