Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Temmy
V 1. 8. 2017 at 16:47, Michálek napsal:

Zajímalo by mne, zda nemáte někdo stejný problém jako já. Vypínám box do stavu "ECO pomalý start" a asi již celý měsíc se mi stává, že box v noci krátce po třetí hodině najede a následně zatuhne. Není to každou noc, ale například za posledních 9 dní se mi to stalo 5 x. Box nereaguje na dálkové ovládání, nejsou na něm funkční tlačítka a televizor mi píše, že není signál. Ale připojený disk se točí a je vidět, že pracuje a nahrává. Pomůže pouze vypnutí ze sítě, následně ho nechat najet a pak znovu vypnout ovládačem. Obrátil jsem se na technickou podporu a dostávám rady jako  jít do továrního nastavení (což jsem udělal i bez rady) další rada byla nahrát nejnovější software, to jsem taky udělal (při tom se mi dvakrát zakousl a pomohlo pouze vypnutí ze sítě a nahrál se mi nakonec stejný software, jako jsem měl předtím), ani toto nepomohlo, tak poslední rada technika je, abych použil "Rychlý start" a nechal box vlastně trvale zapnutý. Ale to je zrovna to, co nechci a jako rada to je bezcenné. Tak se ptám, zda máte někdo podobnou zkušenost.

"Rychlý start" ti taky asi nepomůže. Ve FW STB je nastaveno každý den v noci (3 nebo 4h, teď nevím) restart + vyhledání nového FW, nových kanálů. Hádám, že u tebe to bude chyba, která se projevuje jen u zlomku uživatelů a bohužel i u tebe (a jak znám UPC bude tvrdit že jen u tebe). Jinak tady od technické podpory nic nečekej. Pro ně jsi jen póvl

A pokud jsi dostal radu nahrát nový software/FW, to taky něco vypovídá o UPC / technické podpory. Viz. nejen můj problém s nefunkčním nahráváním, ale přitom funkčním timeshfitem ( a který je mi k....)...

V 3. 8. 2017 at 16:36, Návštěvník Petrs napsal:

Ahoj, mam Kaon SA900 - a po aktualizaci se deje toto: Po zapnuti STB po chvilce zamrzne obraz i zvuk cca na 10s pak vse uz jde OK, dela to dycky a na vsech kanalech - fakt nechapu, kde je potiz...pred aktualizaci No Problem :-)

Nemáte v boxu zastrčen HDD? Jestliže ano a je napájen z boxu, tak patrně box čeká na nastartování HDD, aby mohl zahájit nahrávání (timeshift).

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Návštěvník warman

Hele ze nejsem jedinej, kterej az ted prisel na to, ze dlouhym podrzenin tlacitka power na ovladaci jde uplne vypnout settopbox i kdyz je seklej? :D mam zaplej jen standby rezim kvuli dlouhym bootum a toto je hodne dobra feature :)

Upraveno uživatelem warman
  • po 4 týdnech...
V 19. 7. 2017 at 9:27, sadran napsal:

U mě pro změnu nejdou programy přidané do nabídky KOMFORT (viz obrázek) - Filmbox Family, NAT GEO WILD HD a TRAVEL CHANNEL HD , přesněji jsou novým popsaným filtrováním při přepínáním CH + a - přeskakovány. Při navolení číselné pozice přes dálkový ovladač se na tyto tři programy bez problémů dostanu a fungují. Při náhledu na údaje v EPG (přes jeho tlačítko) se bohužel ukáže jen "PROGRAM NENÍ..." a při stisknutí tlačítka OK k jeho navolení se vypíše pouze "PŘEDPLATIT PROGRAM", dále tyto programy nejde z těchto důvodů proto ani zařadit mezi oblíbené, čím by se dala věc také částečně řešit.

image-proxy.jpg

Tak včerejší aktualizací firmware na verzi H3.2.04, či pevnému zařazení do nabídek k 1.9. se jaksi "samo" bez dalšího zásahu uživatele, tedy mého... konečně dají sledovat uvedené programy volným procházením přes tlačítka + a - na nových pozicích i s promo TV WAR na č. 80 ;) 

Upraveno uživatelem sadran
doplění názvu
  • Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Compal CH7465 + STB Vodafone Premium
  • Praha
V 8/7/2017 at 22:18, warman napsal:

Hele ze nejsem jedinej, kterej az ted prisel na to, ze dlouhym podrzenin tlacitka power na ovladaci jde uplne vypnout settopbox i kdyz je seklej? :D mam zaplej jen standby rezim kvuli dlouhym bootum a toto je hodne dobra feature :)

Nejsi  - kdybys o tom nepsal, tak to doted nevim ;)

Upraveno uživatelem Mymak
  • Premium
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • Brno
  • Návštěvník doporučil téma
Návštěvník Lock

Dobrý den,

mám v oblíbených programech vložen Prima Love HD, Barrandov Kino HD a Prima CCentral, vždy je odstraním z oblíbených,ale ráno, když opět zapnu TV, tak se mi tam opět objeví. Nevíte náhodu, co s tím?

Děkuji.

• po 3 týdnech...
Návštěvník dave67

Umí technici nějak flashnout STB, když nejde dát tovární nastavení (v půlce se sekne a nepokračuje)? Přístroj jede, programy fungují, jen to zpětný zhlédnutí nejde... Podpora mi doporučila výměnu STB, což nevím jestli provedou zdarma, když ho mám koupený a již bez záruky... Na vyhození mi to přijde jako blbá závada.

před 9 hodinami, dave67 napsal:

Umí technici nějak flashnout STB, když nejde dát tovární nastavení (v půlce se sekne a nepokračuje)? Přístroj jede, programy fungují, jen to zpětný zhlédnutí nejde... Podpora mi doporučila výměnu STB, což nevím jestli provedou zdarma, když ho mám koupený a již bez záruky... Na vyhození mi to přijde jako blbá závada.

Jaký máte STB a jako verzi FW? Když máte odkoupený po záruce, tak vymění, resp. dodají jiný, buď prodejní, který si zaplatíte nebo pronájmový a budete platit pronájem :) když si ho vyměníte sám (samoinstalace) nic platit za dodání nebudete.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...