Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
  • Autor
Novy FW zatim neni, ja tu mam pres USB nahrany 00.13.05.08, opravuje par drobnosti a pry uz je i verze 00.13.05.09,

ale zatim to nestoji za to oficialne updatovat.

Prosím nemůžeš zde umístit ten nový FW na Kaon KCF-SA700 00.13.05.08. Mám teď 00.13.05.07.zkoušel jsem OTA napíše že není nový FW.

Upraveno uživatelem Návštěvník

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Taky mám pocit, respektive jistotu, že HD box je citlivější na signál než ostatní boxy... Slováci nejedou běžně, ale sportovní a někdy i filmový kanály se mi předtím nesekali.

Odesláno

Jo mam stejnejm pocit, ze je na signal mene citlivy.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
  • Autor

Ještě jednou děkuji moc. Zajímavý dříve ,když jsem měl PVR ,tak pořád vypadávala 450/6900. Jak tam vysílají programy Filmbox HD a najednou to všechno funguje.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • -Most
Odesláno
Prosím nemůžeš zde umístit ten nový FW na Kaon KCF-SA700 00.13.05.08. Mám teď 00.13.05.07.zkoušel jsem OTA napíše že není nový FW.

Tady je: http://www.upczone.cz/download/KCF-SA700PCO-FW_00.13.05.08.zip

Díky. Zkusil jsem, ještě otestuji zda to něčemu pomohlo. Jinak kdyby to někoho zajímalo tak nahráním nového FW zůstanou všechna nastavení zachována (naladěné programy, oblíbené, čeština atd).

Odesláno
  • Autor

Tady je: http://www.upczone.cz/download/KCF-SA700PCO-FW_00.13.05.08.zip

Tak jsem si nahrál ten nový FW ,občas se stane že obraz na HD programech zamrzne. Stává se to ještě někomu ?Co ten nový FW 00.13.05.09 .řeší tyhle problémy.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • -Most
Odesláno

Nový firmware jsem nahrál, ale změny nepozoruji. Timeshift HD programů na HDD s dostatečným napájením stále nefunguje. Zastaví se obraz i zvuk, ale při přehrání pak jde jen obraz bez zvuku.

Odesláno

FW 00.13.05.08 opravuje jen par drobnosti jako preklady a problem s radii, jinak nic,

na nejake vetsi opravy si jeste musme pockat.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Mně zamrzá jen Sport 2.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague