retron Odesláno 5. května 2013 Sdílet Odesláno 5. května 2013 Složka Vše nelze editovat, musis si vytvorit vlastni a do ni nahazet oblibene kanaly a pak prave tim cervenym tlacitkem tuto slozku vybrat. Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. května 2013 Sdílet Odesláno 14. května 2013 Podařilo se Vám udělat něco v nastavení kanálů s předdefinovanými názvy jako FILM, ZPRÁVY, DOKUMENTY atd.? Vidět jsou (sice šedě), ale co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 14. května 2013 Sdílet Odesláno 14. května 2013 No nejspíše jsou to předdefinované názvy a ty si seznam pojmenuješ podle sebe nebo můžeš použít předdefinovaný název Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. května 2013 Sdílet Odesláno 16. května 2013 To jsem si původně také myslel, ale způsob použití se mně nepodařilo ani nalézt, ani provést Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. května 2013 Sdílet Odesláno 17. května 2013 Tak s předdefinovanými názvy je to tak, jak píše výše Standa, byla to moje chyba, díky. Ale mám větší problém, již zde dříve zmiňovaný. Podařilo se Vám někomu vyřešit stav, že při každém zapnutí set-top boxu se asi na 5 minut objeví hlášení "Seznam programů změněn, čekejte prosím"? Myslel jsem, že se to stabilizuje, ale problém přetrvává. STB mám od pondělka nové, tedy si myslím, že s updatovaným software. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 17. května 2013 Sdílet Odesláno 17. května 2013 no v současné době se mění a vypínají frekvence jednotlivých muxů jak je uvedeno ve vedlejším vlákně tak proto aktualizace seznamu programů probíhá často, pokud by se to neusadilo zkus resetovat stb do tovarniho nastaveni. Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jardos Odesláno 18. května 2013 Sdílet Odesláno 18. května 2013 totéž se děje i mě,kaon 4003, při každém zapnutí ,, aktualizace kanálu ,,, při delší pomlce ve stanby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. května 2013 Sdílet Odesláno 20. května 2013 Tak v sobotu restart do továrního nastavení a během včerejška 3x zapnutí asi s dvouhodinovou přestávkou stanby a 3x hlášení "Aktualizace programů...." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 20. května 2013 Sdílet Odesláno 20. května 2013 Tak jak koukám, tak tenhle kaonek asi bude vynikajícím kvalitním produktem . Alespoň vím, co v žádném případě nechtít, za žádnou cenu Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 20. května 2013 Sdílet Odesláno 20. května 2013 Tak jak sleduju tohle fórum se obávám, že si asi nevybereš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.