Návštěvník bobinoha Odesláno 23. října 2012 Sdílet Odesláno 23. října 2012 Zdravím, k modemu od UPC používám router ASUS WL520GC kvůli wifi síti. Po koupi jsem si změnil přístupové heslo a nastavil wifi. Dnes jsem si chtěl změnit heslo na wifi, ale heslo do routeru jsem si samozřejmě nepamatoval. Tak jsem router dal zpět do továrního nastavení. Bez problému jsem se přihlásil, nastavil si wifi atd. Po té jsem provedl test rychlosti, abych se ujistil, zda je vše OK, ale zjistil jsem, že download je pouze 50kb/s. Zkusil jsem notebook zapojit přímo do modemu bez routeru a otestoval rychlost. Download byl skoro 5mb/s. Z toho jsem usoudil, že bude problém v nastavení routeru. Jsem v tomhle oboru ale naprostý laik a nějaké masky a brány mi nic neříkají. Pátral jsem na internetu, ale žádný návod jak nastavit jednotlivá pole jsem nenašel. Předem díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. října 2012 Sdílet Odesláno 23. října 2012 jediný, co potřebuješ v routeru nastavovat, je heslo do administrace a zabezpečení wifi WPA2, všechno ostatní je ve výchozím stavu... než se pustíš do nastavování, tak koukni, jestli nevyšel novější firmware... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník bobinoha Odesláno 23. října 2012 Sdílet Odesláno 23. října 2012 Router jsem zapojil a hesla nastavil a nešlo to... Nevím, čím by to mohlo být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. října 2012 Sdílet Odesláno 23. října 2012 tak ještě pro jistotu restartuj modem Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník bobinoha Odesláno 23. října 2012 Sdílet Odesláno 23. října 2012 Tak router se rozhodl, že už bude fungovat Přišel jsem domu a všechno již v pořádku Nechápu čím to bylo, ale hlavně, že to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.