Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den,

již několik dnů mi na kabelové televizi nefungue žádná rádiová stanice (Mám CI kartu v TV Samsung, hláška "bez signálu"), dříve vše bez problémů.

Televize, internet i telefon fungují normálně.

Máte někdo podobné zkušenosti? Je možné, že došlo k nějakým změnám?

Jsem z Prahy 4.

Předem děkuji za odpověd!

Odesláno

Ano doslo tam ke zmenám nabídky a kmitočtů.

Pokud váš STB či televizor nenaladí nové stanice automaticky, je potřeba to provést ručně, ideální je předtím smazat všechny kanály (případně provést reset do továrního nastavení) a vše naladit znovu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Na tom není nic ideálního, vzhledem k tomu, jak obtížně se na některých TV řadí kanály.

Odesláno

Mě Samsung sám "odebral" rádia na starých kmitočtech (při sledování programu z příslušného muxu - Fanda/STV1) a následně po přepnutí a sledování Travel Channelu přidal všechny rádia na konec předvoleb

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
  • po měsících...
Odesláno

tak nevím, ale už několik dnů mi přes antenu UPC nejde přavážná většina rádii :scratch:

Odesláno

Jakým zařízem to chytáš (STB / TV) a kde bydlíš?

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Jsem z Prahy a rádio chytám normálně na vět. Od rozvodné krabičky propojenou antením kabelem.

Odesláno

To HaWe: Jj jak uz jsem psal je to nejaky cely rozhazeny. Me osobne vadi, ze nehraje Oldies, Hey - rockova radia.

Zkusme napsat na UPC, jestli s tim neco udelaji. Ale obavam se, ze casem ten analog a hlavne radia pujde do ....

Odesláno

takt o je fakt smutný. Radio 1 chytám na anténu velmi špatně:-(

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague