Odesláno 18. března 2015 10 let DOBRÝ DEN.. Dneska jsem nechtěně zmáčk na ovladači TV/RADIO, preplo to na radio,ale nebyl tam žádny signál..Tak jsem chtěl přepnout zpátky na Tv a nešlo to.Zkusil jsem vypnout a zapnou skřínku,furt jsem mackal tv/radio a nic.. Děkuju za VAŠÍ pomoc.. !!!
Odesláno 18. března 2015 10 let Co ještě napsat lokalitu a typ STB Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 11. července 2015 9 let Fungují rozhlasové stanice v DVB-C? Třeby Sky fm nejde a nic nejde. Mám CI kartu a tedy STB nemám. Mám to přeladit znovu nebo to UPC zrušilo?
Odesláno 11. července 2015 9 let Opšět nenapíšete, kde rádio nefunguje. Brno Lesná rádia i TV OK, funkční namátkou 4 různé radio stanice. Co zkusit naladit jinou stanici?
Odesláno 11. července 2015 9 let Je to již dost dlouho co UPC přesunulo všechna rádia do samostatného muxu 25, takže doporučuji znovu naladit Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 3. března 2016 9 let http://www.upc.cz/pdf/Razeni_rozhlasovych_stanic_fm.pdf Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 3. března 2016 9 let Zajímavé. Zruší všechny stanice vysílající pod 100 MHz? - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 3. března 2016 9 let Ne tak docela, ale přesunou evidentně rádia od 100 výše. Takže dle nápisu "pásmo 88-100 MHz nezaručeno" se dá předpokládat, že ty frekvence využijí k něčemu jinému. Některé stanice se tedy přesunou na jinou frekvenci, jiné z analogu zmizí a budou jen v DVB. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 3. března 2016 9 let Nabízí se refarming pásma pro rozšíření uplinku pro DOCSIS 3.1 (až do 204 MHz) nebo ED3.0 (až do 85 MHz). - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 3. března 2016 9 let Compal umí EuroDocsis 3.1? Zatím, co jsem našel je potvrzeno pouze 3.0 Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.