Odesláno 18. března 2016 9 let Já z toho co píšete nejsem vůbec chytrý. Prostě pokud chcete přehrávat multimédia po síti (není až tak důležitý výkon PC), musí být PC i TV zapojeno do routeru (Wifi,LAN), nainstalovaný např. Samsung link (abyste nemusela spouštět multimédia z PC a jeho server se spouští automaticky se spuštěním PC) , v něm nasdílené složky, které chcete přímo vidět a ovládat v TV. Samozřejmě TV přidána mezi zařízení Ovládací panely-Zařízení a tiskárny-Přidat zařízení. Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 18. března 2016 9 let Já bych velmi ráda Samsung Link vyzkoušela, ale jak jsem psala včera, bez připojení k Internetu to asi napůjde. Dočetla jsem se, že podmínkou využití této služby je přihlášení se k účtu Samsung, který si na jejich stránkách založíte a následně zaregistrujete příslušná zařízení. Pokud to jde nějak jinak, ráda se přiučím.
Odesláno 18. března 2016 9 let Tak teda použijte třeba Serviio server , je naprosto jednoduchý http://serviio.org/download Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 18. března 2016 9 let Mne sa osvedcilo Wifi Direct,bezproblemove prehravanie videi,filmov a akehokolvek obsahu z PC do TV.
Odesláno 18. března 2016 9 let jj to jsem taky zkoušel, ale zatím jsem to nerozchodil. Na noťasu nevidím tu Direct síť. Nemusí to podporovat wifi karta v noťasu? Ale je to takové řešení nic moc, spouštět musíš z noťasu a celou dobu jsi na něm bez internetu. Zase ale nepotřebuješ router. Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 18. března 2016 9 let Serviio server jsem nainstalovala. Vše funguje přesně tak jak má. Navíc stačí jen PC pustit, není potřeba se přihlašovat. Díky moc
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.