Farkpoint Odesláno 30. března 2020 Sdílet Odesláno 30. března 2020 Ahoj můžete mi prosím doporučit switch který má wifi a rychlost v lan 1Gbit. Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Start Vodafone Station Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 30. března 2020 Sdílet Odesláno 30. března 2020 Něco takového snad ani neexistuje. Jedině router s povolenou WiFi, vypnutým DHCP a kabel místo ve WAN strčený do LAN. Ale je to i tak nesmysl. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. března 2020 Sdílet Odesláno 30. března 2020 Já na to používám Router TP Link Archer C6 a mám ho přepnutý do režimu AP, nic jiného kromě wi-fi se nemusí nastavovat a funguje to v pohodě. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.