tomus Odesláno 1. prosince 2012 Autor Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 A pres normalni Skype na PC to funguje ? Edit: hmm, tak me to nefunguje Edit 2: tak jsem zkusil co slo ale DTMF me u Skype pro PC nefunguje, ackoliv na netu jsem vygoogloval, ze by to melo jit, pouzivam Skype 5.3.0 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. prosince 2012 Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 máš nějakej extra důvod pro používání starý verze? zkuste to se současnou... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 1. prosince 2012 Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 Mám poslední a ani s tou se úspěch nedostavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojmax Odesláno 2. prosince 2012 Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 V nové verzi Skypu je ten číselník skrytý - musíš kliknout na to velké + dole a vybrat "zobrazit číselník" viz obrázek: Citovat Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 2. prosince 2012 Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Číselník se zobrazí, po stisknutí nějakého čísla je slyšet i tón, ale nefunguje to jako DTMF, takže si z nabídky UPC nemůžu nic vybrat a hovor se následně přeruší. Někde asi udělali soudruzi z Mrkvosoftu chybu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2012 Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Tak já nevím, ale před 5 dny jsem si přidal upc do svého kontakt listu na skypu, ale UPC moje přidání do současné doby neakceptuje, takže ani nemohu zkusit vytočit jejich klientské centrum. Jestli je to ovšem u všech tak, jak tady píšete, že není možné z osobního PC ani z mobilu zmáčknout předvolbu a poté se spojení ukončí, tak pak je tahle služba od UPC absolutně k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 4. prosince 2012 Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 K ničemu to není, ta možnost je vítaná, ale vlastník Skype musí vydat opravu. Pak nebude problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. prosince 2012 Autor Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Pokud se na UPC ze Skypu vola v pracovni dobe klientskeho centra, tedy do 20:00, o vikendu do 18:00 hod., tak tam zadny automat nyni neni, a hovor je hned predan k operatorovy, maximalne tedy cekate v poradi. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 4. prosince 2012 Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 To je všechno hezký, ale jak mám donutit UPC, aby přijmuli moji žádost do kontakt listu ? Před 5 dny jsem si je přidal do mého seznamu, ale oni moji žádost neakceptují, takže jim nemohu volat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. prosince 2012 Autor Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Zatim to nemaji moc vychytane, me zadost o pridani do kontakt listu akceptovali do druheho dne, ale lepsi by asi bylo kdyby zadost byla automaticky prijata okamzite. Pak bych jeste doporucoval UPC pridat jejich skype uctu nejaky obrazek s logem a take nejake jmeno napr. UPC klientske centrum, abych si pak v kontaktech nemusel "upc_cr_klientskecentrum" zbytecne prejmenovavat. Pak doladit tu volbu DTMF a bude to snad OK. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.