Návštěvník ski1961 Odesláno 5. dubna 2013 Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Prosím, můžete někdo zkusit, kdo máte skype na UPC, zdali se dovoláte ? Dnes jsem zjistil, že se nemohu dovolat, ačkoliv dříve mi to fungovalo. Vůbec to nevyzvání a po chvilce to spadne s hláškou, že UPC hovor nepřijímá. Zvláštní je, že úplně stejný problém mám na freesat. Na ostatní kontakty se dovolám v pohodě, takže u mě asi problém nebude. Zvláštní je, že mi to nefunguje jen na UPC a freesat. Můžete prosím někdo zkusit nebo sdělit nějako info ? děkuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 5. dubna 2013 Autor Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Ted jsem to zkousel a take se nedovolam, asi tri dny zpet to ale slo, zkousel jsem tam volat i o vikednu, minuly a predminuly a take to nefungovalo. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 5. dubna 2013 Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 for tomus : díky moc za reakci, zvláštní je, že úplně stejně mi nefunguje Freesat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 5. dubna 2013 Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Teď jsem to zkoušel a přesměrování na klientskou linku mě funguje normálně (dostal jsem se až k oznámení vyčkejte jste 1. v pořadí pak sem to položil). Mám ale UPC uloženo v seznamu stálých kontaktů (přidalo se to tam nějak samo když sem tam volal poprvé). Sent from LT22i using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 5. dubna 2013 Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 for Bucky Kid: Tak to je tedy velmi zvláštní. Vůbec tomu nerozumím. Někdo se dovolá a někdo ne ? Mám také Upc i Freesat v seznamu kontaktů, přesto je to mtrvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 5. dubna 2013 Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Spojilo mě to hned, byl jsem třetí v pořadí a zavěsil. Takže OK. Pouze v tom hovoru ale nějak divně šumělo/chrastilo, skoro by člověk začal věřit, že je spojení analogové a ne digitální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 5. dubna 2013 Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Díky všem za reakci. Už je to u mě také v pořádku. Zřejmě špatná verze skype. Všiml jsem si, že před několika dny se provedla aktualizace a od té doby to zřejmě nešlo. Zvláštní ale bylo, že nešlo jen upc a freesat, ostatní ano. Odinstaloval jsem skype a nainstaloval starší verzi a s tou je vše v pořádku. Takže for tomus : jestli máš taky s tímhle problém, tak zkus to, co já, možná ti to taky pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 5. dubna 2013 Autor Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Jakou verzi Skype pouzivate ? Ja mam 6.1 a nefunguje to, ale volani na jine kontakty me funguje. Edit // tak jsem to preinstaloval na verzi 6.3 , ale nic se nezmenilo Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 6. dubna 2013 Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 3.2.0.6673 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 6. dubna 2013 Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Jakou verzi Skype pouzivate ?Ja mam 6.1 a nefunguje to, ale volani na jine kontakty me funguje. Edit // tak jsem to preinstaloval na verzi 6.3 , ale nic se nezmenilo To bude zřejmě ten problém. Já měl taky verzi 6 . Na netu jsem se dočetl, že s novými verzemi jsou problémy. Navíc v nich nejde již v nastavení zrušit automatická aktualizace. Nainstaloval jsem proto verzi 4.0.0.227, kterou jsem našel na netu a která údajně z diskuze patřila mezi nejstabilnější a vše funguje perfektně, navíc se v ní dá v nastavení zrušit automatická aktualizace. Ted funguje všechno ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.