Návštěvník Slendy Odesláno 17. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Zdravím, ještě asi před čtvrt rokem mi můj mobil (i notebook) v pohodě našel wifi co mám doma a bezproblémově jsem se připojil. Ale teď prostě dám "hledat" a najde jich to celkem dost ale tu mojí prostě ne, ve škole wifi chytím v pohodě a všude jinde taky, takže v mobilu či notebooku chyba nejspíš nebude. Nejspíš bude problém v wifi. Nemůže to být chyba někde v nastavení, není možné že mi to poskytovatel bez oznámení z ničeho nic vypl? Prosím poraďte jak to vyřešit. Reset modemu nepomohl. Modem : SB5100E SURFboard Cable Modem Poskytovatel : UPC Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kulombo Odesláno 17. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Motorola SB5100E není wifi modem, takže za něj máš napojený nějaký svůj wifi router ... do toho ale UPC přístup nemá, takže padá varianta, že by ti něco poskytovatel vypl. Zkus se na router připojit přímo kabelem a wifi síť odznova vytvořit. Přístupové údaje jsou většinou na spodní straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Slendy Odesláno 17. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Kabelem jsem se připojil, to bezproblému, jen nevím jak vytvořit tu wifi síť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 18. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 (upraveno) nazev tveho routeru at vime jak dal poradit SB5100E SURFboard Cable Modem je pouze modem neumi wifi takze krome pripojeni jednoho pc nic vic nejde za 1 bud mas wifi router napis nazev a mi ti poradime za 2 nemas za 3 musis koupit a pak muzem pokracovat dale bez routeru nic neudelas modem SB5100E SURFboard Cable Modem umozni jem prijem internetu kabelem jedno pc zarizeni nic vic Upraveno 18. listopadu 2012 uživatelem frelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Slendy Odesláno 18. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 V tom případě nemám wifi router, jen jsem si to myslel A připojoval jsem se zřejmě na někoho z sousedů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.