Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Katoda
OT: Myslíš tu jednotnou DPH 17,5%, co visí ve vzduchu nad lednem, když nestihnou DPH 15%/21% ? :) :)

Každopádně vzhledem k poměru cena/výkon mi osobně to drobné zdražení ani nějak nevadí. Platba se navýší cca o částku jednoho piva za měsíc.

A tak oni to stihnou. Sobotka slíbil, že už to nebudou zdržovat. Kdyby to nestihli, tak by to ale bylo zajímavější, protože v tom případě by se cena snižovala (DPH by šlo ze současných 20% na 17.5%.) :)

Však já si taky nestěžuji, jen konstantuji. V mém případě se mi ta cena navýší o piva dvě. To taky ustojím. ;-)

Návštěvník shrap

Ja nevim, jeste pred rokem jsem platil mesicne cca 1150,- (za internet - tou dobou asi 30mbit, kabelovku (cca 80 programu, proste ~Komfort) a balicek HBO). Ted platim 750,- za Komfort + 60mbit (uz bez HBO), takze u me dobry. A to bych moh jeste usetrit stovku mesicne, kdybych si odkoupil modem a STB. Takze nakejch 30-40 korun navic? pohoda 8)

Návštěvník radoslavcz
.... Sobotka slíbil, že už to nebudou zdržovat. Kdyby to nestihli, tak by to ale bylo zajímavější, protože v tom případě by se cena snižovala (DPH by šlo ze současných 20% na 17.5%.) :)

Však já si taky nestěžuji, jen konstantuji. V mém případě se mi ta cena navýší o piva dvě. To taky ustojím. ;-)

Mám pocit, že to ted bude viset na Václavovi, nikoliv na Slávkovi :)

A z těch 17,5% se moc neraduj, to by nevydrželo déle jak 3 měsíce (zase bys se nadávalo při nakupování jídla atd.) :lol:

Nadšenej z toho nejsem . Taky se přiklánim k tomu že si UPC vykompenzuje na stávajících zákaznících ztrátu kvůli odlivu zákazníků ke konkurenci . Otázka je jestli je tohle správný směr. Mě osobně by stačil internet okolo 15000 kbit/s + DTV Komfort s cenou okolo 500kč . Jenomže takový balíček není . Nebo kdyby UPC zavedla jenom internet o nižších rychlostech třeba za 250-300 Kč (neberu v potaz UPC Internet 5M , to je poměr cena/výkon úplně mimo) . Spoustě lidí by to stačilo .

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465, CA modul
  • Plzeň
Návštěvník lejno
Ja to nechapu, zakaznici jim utikaji a ted jeste pred vanocemi UPC oznami zdrazeni o castku vetsi nez by byla nutna,

to bude znamena jedine, dalsi odliv zakazniku a dalsi tlak na dorovnani ztrat opetovnym zdrazenim a tak porad dokola, az u UPC zustanou jen milionari.

A kam se ti zákazníci asi odlijí? K O2? No to by si pomohli. Nebo k nějakému garážníkovi s WiFi, který to stejně primárně bere z UPC a načerno přeprodává dál? Taky žádné terno. Jedině k providerům, kteří mají lepší nabídku i dnes, ale to už tam asi ti, kteří chtěli a mají dostupnost, odešli a od ledna se jich to stejně netýká. Navíc se zdražuje všude a všechno, elektrická energie, plyn, voda, teplo - tak proč by neměla kabelovka, což je taky služba jako každá jiná a navíc ještě služba, která aspoň průběžně rozšiřuje programovou nabídku, takže oproti té elektrice, plynu apod. člověk dostane něco navíc a zdražení se dá opodstatnit...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...