Odesláno 1. dubna 2020 5 let U mě to vypadá takto, kombinace černé a červené vypadá dobře. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 1. dubna 2020 5 let @Marek-26 tu cernou jsi ta,m dostal jak ? Jinak ja zkousel jeste tuto barevnou variantu, co rikate ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 1. dubna 2020 5 let @tomus Mám napsané rozšíření do Firefoxu, hodně dělám na PC v noci a tak potřebuji, aby mi to nevypalovalo oči. Dříve jsem používal Stylish a buď jsem si tam stáhl hotový vzhled nebo si ho napsal, nebo se dají využít rozšíření typu Dark Reader apod. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 1. dubna 2020 5 let před 12 hodinami, Slamb napsal: trochu sem zapátral v archivu, jak se tohle fórum postupně měnilo 🙂 to už je let, co funguje... 😮 Jeste ti tam chybi jedna zmena , ktera ve Webarchivu nejak zahadne chybí a ktera probehla v prvni polovine roku 2017, po te co odeme UPC prevzala forum a vytvorila vlastni vzhled, ktery ale nebyl prilis popularni a tal ho Slamb predelal na zeleny, coz souviselo i se zmenou vzhledu webu UPC.cz Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 1. dubna 2020 5 let Autor Jasne ze zelena je pro oci prijemnejsi nez cervena (proto nam je v lese prijemne). Neprijemny je i novy font, moc tenky. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 2. dubna 2020 5 let Vidím, že ta agresivní barva není apríl. To je brána do pekla ve webové podobě. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 2. dubna 2020 5 let před 9 hodinami, tomus napsal: Jinak ja zkousel jeste tuto barevnou variantu, co rikate ? tu sem taky navrhoval, neprošlo 🙂 ještě mě napadlo tohle, je to stejná barva, kterou vodafone používá u novinek a různejch slev, je třeba i u televize https://www.vodafone.cz/televize/ před 9 hodinami, tomus napsal: Jeste ti tam chybi jedna zmena , ktera ve Webarchivu nejak zahadne chybí a ktera probehla v prvni polovine roku 2017, po te co odeme UPC prevzala forum a vytvorila vlastni vzhled, ktery ale nebyl prilis popularni a tal ho Slamb predelal na zeleny, coz souviselo i se zmenou vzhledu webu UPC.cz archivační robot prochází weby náhodně podle svýho uvážení, takže tohle krátký období nezaznamenal 😞 on ten vzhled byl hlavně dost očesanej a při první větší aktualizaci fóra se sesypal 😐 před 9 hodinami, homberg napsal: Neprijemny je i novy font, moc tenky. existujou daleko tenčí písma, viz třeba https://fonts.google.com/specimen/Roboto problém neni v samotnym písmu, ale nejspíš v monitoru, jak už sem psal vejš, pokud je hodně malá hustota pixelů, monitor nezvládne tenčí linky vykreslit hezky schválně si spočítej hustotu pixelů svýho monitoru https://www.sven.de/dpi/, kvalitní monitor by měl mít aspoň kolem 150 a víc ppi - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. dubna 2020 5 let před 14 hodinami, David R. napsal: ...taky bylo hodně řevu 😃 Ale nakonec jsme si všichni zvykli.... Jen to chce čas 😉 Máš pravdu, člověk si prý zvykne i na šibenici. Zkoušel jsem přepnout zobrazení na čb - ale to se ztratí různé rámečky... Další podivný zvyk designérů je jemně nadýchnuté - nekontrastní písmo. Na trošku horším displeji to je na hranici čitelnosti. Nevím, jak mají nastavené/kalibrované monitory ti, kteří vytvářejí webové stránky, ale kdo má trochu horší zrak má potíže. Když Vodafone vystoupill tak agresivně a změnil "barevné schéma" našeho fóra, co můžeme od něj čekat v budoucnu... Vycházím z jednoduché úvahy: diskuzní fórum je o předávání informací pomocí psaného textu (obrázků). Když text/písmo se dá sotva číst, je designu obětována a popřena sdělovací funkce fóra a k čemu nám je spousta výrazně červených ploch, které "stahují oči"? Před lety vyšel na toto téma článek "Pod bičem designéra" https://pctuning.tyden.cz/hardware/36-ostatni/29965-pod-bicem-designera-aneb-uzivatel-az-na-poslednim-miste?start=1
Odesláno 2. dubna 2020 5 let Takže apríl to nebyl. Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Odesláno 2. dubna 2020 5 let Dneska je, (bohužel), v modě styl (říkám mu vzhled, jak pro děti předškolního věku). Obrovské ikony, obrovské mezery mezi řádky, to, co kdysi bylo na jedné stránce, aby člověk dnes listoval jak ojo. edit: hele, už je tam místo červené zelená. Upraveno 2. dubna 2020 5 let uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.