Odesláno 1. dubna 2020 5 let Proč to zase změnily přihlášení do aplikace HBO GO??Kdo se v tom má vyznat. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 1. dubna 2020 5 let V my.upc.cz je potřeba si vygenerovat PIN a registrovat si účet přímo na hbogo.cz. Třeba se to v televizi přestane týden co týden odhlašovat.. Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost
Odesláno 2. dubna 2020 5 let @Vulvabohužel POUŽÍVÁM APLIKACI VE SVÉ TELEVIZI. JE NUTNÉ SE DO APLIKACE PŘIHLAŠOVAT I PŘES PC? Ano, pro správné fungování aplikace na televizi je nezbytné se 1x za týden přihlásit do aplikace HBO GO přes PC. Jedná se o bezpečnostní pravidlo ze strany společnosti HBO. Na mobilním zařízení toto pravidlo neplatí. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 2. dubna 2020 5 let @Macmoje UPC,na hlavni strance potom sjed dolu,tam je hbo go-nastavit si PIN - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 2. dubna 2020 5 let @namec Já se omlouvám, ale nějak jsem to nepochopila. Poté, co jsem si vygenerovala PIN na stránce my.upc.cz mě to žádá, abych se registrovala na staánce HBO GO s využitím PIN a číslem smlouvy. Znamená to, že tedy původně registrace už neplatí a musím se registrovat znovu? Děkuji za help :). Internet 150 - TV Komplet HD DVR Mediabox, modem (odkoupený) Praha
Odesláno 2. dubna 2020 5 let před 30 minutami, namec napsal: @Macmoje UPC,na hlavni strance potom sjed dolu,tam je hbo go-nastavit si PIN Děkuji za odpověd.
Odesláno 2. dubna 2020 5 let před 44 minutami, marmira napsal: @namec Já se omlouvám, ale nějak jsem to nepochopila. Poté, co jsem si vygenerovala PIN na stránce my.upc.cz mě to žádá, abych se registrovala na staánce HBO GO s využitím PIN a číslem smlouvy. Znamená to, že tedy původně registrace už neplatí a musím se registrovat znovu? Děkuji za help :). Ano.Taky jsem musel udělat novou registraci.Predpokladam,ze je to z toho důvodu,ze puvodni registrace na HBO GO byla na UPC,,ktera jakozto firma zanikla 31.3.Nová registrace je na Vodafon/UPC. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 2. dubna 2020 5 let před 2 hodinami, namec napsal: @Macmoje UPC,na hlavni strance potom sjed dolu,tam je hbo go-nastavit si PIN Dobrý den, ja to dnes hledám celé odpoledne, ale kde je ta možnost si ten PIN vygenerovat? ja to v moje UPC nemůžu nikde najít. Děkuji
Odesláno 3. dubna 2020 5 let @pkruso a máte HBO předplacené? Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.