Tube Odesláno 7. července 2020 Sdílet Odesláno 7. července 2020 V Kodi jsem to nerozchazel, kdyz to ma nativni aplikaci, ktera slape bez problemu. A prihlaseni si musis vytvorit, v moje UPC mas nacionale a prihlasujes se pak na primo. Android TV box pak v nativni apce prihlasis pomoci kodu v nastsveni HBO GO, treba pres PC Citovat Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/36140-hbo-go-p%C5%99ihl%C3%A1%C5%A1en%C3%AD/page/4/#findComment-167260 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Romul Odesláno 8. července 2020 Sdílet Odesláno 8. července 2020 Mam dotaz, povedlo se nekomu zprovoznit HBO GO na Android tv boxu pod Kodi Leila 18.7? / mam 8 let stary Samsung a neni uplne Smart/ Doplnek jsem stahl, vse je ok ovsem kdyz ho spustim vyberu zemi CZ, pote UPC od 1.4.2020, vyskoci na me zadejte email/jmeno tak predpokladam, ze mam zadat bud email, nebo predzdivku dam ok a zadejte heslo, zadam heslo a hlasi to incorrect a mohu do zblbnuti zadavat znovu. Podotýkam, ze HBO si platim a na PC,Ipadu a Iphonu me po zadani jmena a hesla normalne bezi. Nevim co je spatne zde, jakou mohu delat chybu? Predpokladam, ze se nezadava honza@seznam.cz/Honza, ale jen jedno nebo druhe. Roman před 20 hodinami, Tube napsal: V Kodi jsem to nerozchazel, kdyz to ma nativni aplikaci, ktera slape bez problemu. A prihlaseni si musis vytvorit, v moje UPC mas nacionale a prihlasujes se pak na primo. Android TV box pak v nativni apce prihlasis pomoci kodu v nastsveni HBO GO, treba pres PC Ja, ale pisi, ze to vsechno mam. Samozrejme registraci v HBO Go pres UPC moje samoobsluha, kde se mi vygeneroval PIN a ja se novu zaregistroval, tak jak to ma byt od 1.4.2020. Prihlasim se tedy na Iphone, Ipad, Pc, ale pres tv box Android jmeno ci mail a heslo bez reakce. Na podpore mi rekli ze v tv boxu pri vyberu zeme mi musi vyskocit "aktivovat" jinak to nespusti, ale nic takoveho se nedeje, takze asi smula bud to sledovat pres Chromecast, nebo koupit novou TV, tato ma 8 let a neni uplne chytra a nabidka Tizen je omezena Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/36140-hbo-go-p%C5%99ihl%C3%A1%C5%A1en%C3%AD/page/4/#findComment-167337 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tube Odesláno 8. července 2020 Sdílet Odesláno 8. července 2020 Ale jak pisu. Na Android TV boxu si v Obchode Play stahnete primo alikaci HBO GO, ta vas po zapnuti vyzve k zadani kodu z obrazovky do prihlaseneho zarizeni v PC, nebo mobilu. V Kodi bude asi plugin, v nastaveni pluginu se zadavaji veskere prihlasovaci udaje. BTW, jaky mate Android TV box? Citovat Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/36140-hbo-go-p%C5%99ihl%C3%A1%C5%A1en%C3%AD/page/4/#findComment-167349 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.