MekliCZ Odesláno 1. dubna 2020 Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Ahoj, jsem jediný, komu v UPC síti nefunguje web? Přes LTE funguje, přes pracovní VPN taky, na UPC síti to na portu 443 timeoutne (ale dopingám se). Citovat 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. dubna 2020 Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Nemas tam hlaseny vypadek ? https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/sluzby/vypadky/ Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MekliCZ Odesláno 2. dubna 2020 Autor Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Jsem pako, myslel jsem web upc.cz a nespecifikoval to. Citovat 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. dubna 2020 Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Musíte dát na začátek www. 🙂 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. dubna 2020 Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 na www by mělo bejt přesměrování automaticky 😮 Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MekliCZ Odesláno 2. dubna 2020 Autor Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Jo, to jsem samozřejmě zkoušel, ale jak verze s www, tak bez www timeoutovaly. Teď se to záhadně spravilo. Citovat 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.