Přejít na obsah

HD PVR Kaon K-B3000HDCO restarty


Návštěvník oauh

Doporučené příspěvky

Návštěvník oauh

Poslední dobou se často restartuje tento přístroj. Když přehrávám HD (občas i při SD) záznam, někdy zatuhne a rozjede se po 10s ale většinou se po těch 10s restartuje. Když sleduju TV nebo nahrávám tak to jede ok. Nemá s tímto někdo zkušenosti co by pomohlo? Jde HDD do kytek? Nebo stačí restart do továrního nastavení či preflashování?

 

Díky

 

Radim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník zka

Nevím, jestli to s tím nějak souvisí, ale také na mém 4003 pozoruji posledních par týdnů zvýšené množství restartů. Disk jsem teď i fsck-oval a až na 2 špatné údaje v tabulkách byl ok. Typicky se mě to děje tak, že po nějaké době používání (zapínání vypínání) a po zapnutí a sledování HD kanálu - Nova nebo i ČT1 a zmačknutí Guide - dojde k zatuhnutí přístroje (zvuk ještě chvíli běží, Guide se objeví), a pak dojde k reboot-u, pak již vše funguje OK.

 

Bylo by zajímavé vědět, zda-li nedošlo k úpravám kódování tohoto HD multiplexu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník rokolo

Restatrty jsou jednoznačně způsobeny špatnou funkcí HDD. Tady nepomůže vůbec nic. Jediným řešením je výměna HDD a nebo celého přístroje. Nevím co do toho dávají za HDD, ale připadá mi, že tato strojovna je ničí snad úmyslně :scratch:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník vito

Taky mam stejny problem - posledni dobou caste restarty. Problem je, ze mam nahranou spoustu kratkych poradu (animaky pro dceru) ktere rozhodne nehodlam kvuli formatovani disku ztratit. Jedna se o desitky poradu. Vzhledem k vyborne podpore UPC a tudiz absolutni nemoznosti nejak rozumne zalohovat porady - coz by vzhledem k poruchovosti tohohle kramu mela byt povinnost - nezbyva, nez vsechno zazalohovat svepomoci.

 

Existuje nejaky navod, jak to udelat? Nejde mi o prevod do PC (a tedy dekodovani atd) ale ciste jen zalohu a pote znovunahrani zpet na cisty disk, nejlepe jiny, aby mi puvodni slouzil jako neporusena zaloha, pokud neco selze. Takze tam bude nutne mozna prenest jeste nejakou tabulku zanamenych poradu, nebo tak neco? Neposkodi data prenos na NTFS pripadne EXT a zase zpet?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pochopíte už to, že UPC si samovolně neurčuje, aby se z STB nedaly stahovat pořady. To určují programeři ve svých smlouvách. UPC to musí bohužel akceptovat. Pokud si koupíte STB jinde, tak to platit nemusí ....

 

Ale třeba u TV Panasonic si nahrávku taktéž nepřehrajete jinde než na tom konkrétním TV.

  • -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...