Návštěvník oauh Odesláno 22. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Poslední dobou se často restartuje tento přístroj. Když přehrávám HD (občas i při SD) záznam, někdy zatuhne a rozjede se po 10s ale většinou se po těch 10s restartuje. Když sleduju TV nebo nahrávám tak to jede ok. Nemá s tímto někdo zkušenosti co by pomohlo? Jde HDD do kytek? Nebo stačí restart do továrního nastavení či preflashování? Díky Radim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 22. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Muzes zkusit tovarni reset a pripadne zformatovat HDD, kdyz to nepomuze, tak vymena. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zka Odesláno 26. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 Nevím, jestli to s tím nějak souvisí, ale také na mém 4003 pozoruji posledních par týdnů zvýšené množství restartů. Disk jsem teď i fsck-oval a až na 2 špatné údaje v tabulkách byl ok. Typicky se mě to děje tak, že po nějaké době používání (zapínání vypínání) a po zapnutí a sledování HD kanálu - Nova nebo i ČT1 a zmačknutí Guide - dojde k zatuhnutí přístroje (zvuk ještě chvíli běží, Guide se objeví), a pak dojde k reboot-u, pak již vše funguje OK. Bylo by zajímavé vědět, zda-li nedošlo k úpravám kódování tohoto HD multiplexu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 26. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 Jelikož Nova HD, CT1,2,sport HD, Prima HD, Barrandov HD běží nekódovaně tak asi nic neměnili Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 27. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Zkousel jsem postup podle Zka, ale k zadnemu restartu nedoslo. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rokolo Odesláno 28. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Restatrty jsou jednoznačně způsobeny špatnou funkcí HDD. Tady nepomůže vůbec nic. Jediným řešením je výměna HDD a nebo celého přístroje. Nevím co do toho dávají za HDD, ale připadá mi, že tato strojovna je ničí snad úmyslně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Pokud by to bylo vinou HDD, tak ho muzes zkusit zformatovat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vito Odesláno 30. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 Taky mam stejny problem - posledni dobou caste restarty. Problem je, ze mam nahranou spoustu kratkych poradu (animaky pro dceru) ktere rozhodne nehodlam kvuli formatovani disku ztratit. Jedna se o desitky poradu. Vzhledem k vyborne podpore UPC a tudiz absolutni nemoznosti nejak rozumne zalohovat porady - coz by vzhledem k poruchovosti tohohle kramu mela byt povinnost - nezbyva, nez vsechno zazalohovat svepomoci. Existuje nejaky navod, jak to udelat? Nejde mi o prevod do PC (a tedy dekodovani atd) ale ciste jen zalohu a pote znovunahrani zpet na cisty disk, nejlepe jiny, aby mi puvodni slouzil jako neporusena zaloha, pokud neco selze. Takze tam bude nutne mozna prenest jeste nejakou tabulku zanamenych poradu, nebo tak neco? Neposkodi data prenos na NTFS pripadne EXT a zase zpet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 30. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 Pochopíte už to, že UPC si samovolně neurčuje, aby se z STB nedaly stahovat pořady. To určují programeři ve svých smlouvách. UPC to musí bohužel akceptovat. Pokud si koupíte STB jinde, tak to platit nemusí .... Ale třeba u TV Panasonic si nahrávku taktéž nepřehrajete jinde než na tom konkrétním TV. Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 Vito > jedine udelat zalohu zhruba podle navodu zde kb.php?a=8 pripadne muzes nejprve zkusit dat do STB jiny HDD, naformatovat ho a pak vyzkouset jestli to pomohlo. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.