Návštěvník Nerro Odesláno 23. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Měl jsem také problémy s dlouhým načítáním internetu po startu a častým refreshem během užívání internetu. Vypnul jsem tedy v nastavení modemu IP flood detection a firewall. Mohla by mi nějaká zkušenější duše nastínit jak mocný dopad mají tyhle dvě funkce v modemu, když jsou vypnuté/zapnuté? -po vypnutí mohu stahovat z torrentů a zároveň prohlížet internet jako při stahování server/uživatel (což se mi hodně líbí, na druhou stranu pokud to bude mít nějaké katastrofální účinky raději bych tuto funkci zase vypnul) Předem děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 firewall může zůstat zapnutej, ip flood deteection určitě vypnout Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 24. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Zapnout pouze v případě, kdy z UPC dojde avízo na zaznamenaný DoS útok. Jednou sem to už v síti řešil, leč příčinu se stejně nepodařilo zjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.