Snah Odesláno 24. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Už nějakou dobu mám TV s DVBC a kartou a modulem od Licy a settop box tedy už nepoužívám a platím za něj zbytečně "pronájem". Našel jsem si protokol na vrácení zařízení a mám jej přichystaný k odeslání, ale nejsem si jistý co vše, jaké příslušenství musím přiložit. Samozřejmě samotný STB, v něm kartu a dálkové ovládání (bez baterek, aby nevytekly). Co kabely? Je nutné vracet i ty, nepamatuji se, které byly dodány s ním. Bude problém, když jej vrátím bez kabelů (koax, Scart, ...)? Citovat Super - Základní Compal CH7465, CA modul Zlín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 24. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 (upraveno) Já vracel jenom STB (samozřejmě s kartou) a DO. A bez nějakého protokolu, prostě jsem na kus papíru napsal číslo smlouvy, ke které se to vztahuje a poslal do Nymburku. Upraveno 24. listopadu 2012 uživatelem lejno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 24. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 asi tak... btw s internetem to má společnýho co? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 24. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 (upraveno) Všeobecné obchodní podmínky 7.4. Vrácení Přijímacího zařízení Do 7 dnů po ukončení Smlouvy je nutné, abyste nám vrátil(a) pronajaté Přijímací zařízení, a to na adresu našeho distribučního skladu: UPC Česká republika, s.r.o., Kostomlátecká 20/39, 28802 Nymburk. To platí i v případě, že ukončíte užívání jednotlivé Služby a Přijímací zařízení používáte jen pro její příjem. Aby se vracené Přijímací zaří-zení cestou k nám nepoškodilo (nebo pro případ, že se tak stane), doporučujeme Vám, abyste zásilku při odesílání pojistili dle výše smluvní pokuty pro příslušné Přijímací zařízení, která je uvedena v ceníku na http://www.upc.cz. Přijíma-cí zařízení se považuje za vrácené v momentě, kdy ho převezmeme v našem distribučním skladu. To, co píše Elnc, je samozřejmě možné, ale protokol existuje relativně krátkou dobu... Já jsem uvedl S/N STB i číslo smart karty, zásilku pojistil. Dostal jsem potvrzení o převzetí zásilky, tuším z Nymburka, i potvrzení z KC. Následně se to objevilo, resp. zmizelo z vyúčtování Samozřejmě i DO a HDMI kabel, viz následující příspěvek... Upraveno 24. listopadu 2012 uživatelem Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kulombo Odesláno 24. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Nevím, jak je to v případě vrácení poštou, ale při převzetí technikem se vždycky vracel box s kartou, ovladač a scart. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 24. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Je tu i moznost vtatit STB primo objednanemu technikovy, na misto posty a to udajne zdarma. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.