Přejít na obsah

Nefunkční aplikace Horizon GO

Doporučené příspěvky

U mne se stalo dnes to samé, aplikace pro W10 (v.2.2.3.20568) nezobrazí žádné video, v Opeře to na stejném kompu jede, v Maxthonu ne. Na NTB (v.2.2.3.19945) to jede bez problémů. Včera to šlo všude.

• Internet 300
  • -
  • TV Komplet
  • tři
  • Lobeček

Nějaký problém s aplikací bude, protože jsem dneska dopoledne a před hodinou pustil ČT 1 a místo obrazu jenom tma. Tak jsem dal zpětné shlédnutí o 10 minut, pak hned na Live a už to běželo. Ale třeba ČT 2 a Nova v pohodě. A jak teď koukám, tak už i ČT 1 funguje OK.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Návštěvník MMTHC

Ahoj.

Můžete mi někdo poradit,když mi nejde spustit film nebo program v aplikaci HORIZON GO a píše mi to po dlouhém načítání:VIDEO NINÍ NELZE PŘEHRÁT.🤬

Jinak na prohlížeči od googlu nebo chromu mi to jde,ale seká se a je to nic moc tak to raději vypnu.Prosím o pomoc nebo nějaký názor.

Děkuji Vám.😉

• Slamb změnil název na Nefunkční aplikace Horizon GO
Návštěvník Bolejo88

mám stejný problém,  nepomohl reset aplikace, ani znovunaistalovaní, hláška video nyní nelze přehrát, aktualizaci mi to žádnou nenabídlo v MS store, i když jsem dal aktualizovat vše. Přes prohlížeč to jede v pořádku. Verze aplikace 2.2.3.20568, přestalo to jít, pokud dobře vím, po aktualizaci 1.4.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...